Коначно! Никола може да одахне због Николиног трансфера!

Српски кошаркаш одахнуо због фудбалског трансфера! После овога може да "отвори" налог на Тwиттеру и да не буде упитан када прелази у Атлетико Мадрид. Ваљда!

Кошарка 09.08.2018 | 21:00
Коначно! Никола може да одахне због Николиног трансфера!
Атлетико Мадрид је овог поподнева званично потврдио да је договорио прелазак хрватског фудбалера Николе Калинића (30) из Милана, а један од оних који се радују овом трансферу је и српски кошаркаш - Никола Калинић (27).

О чему се ради? Па, рецимо да је проблем направило исто име и презиме...

С обзиром на то да је трансфер сага трајала неколико месеци, и била "појачана" претходних дана,навијачи Атлетико Мадрида су свакодневно "узнемиравали" репрезентативца Србије у кошарци порукама да дође у њихов фудбалски клуб, док су с друге стране "росонери" писали да остане у Милану, мада је тих порука било мање.

Када су постали "неподношљиви", морао је да реагује.

Људи, ја нисам фудбалер! 

Није то много помогло, чак ни када су у помоћ притекли званични профили Фенербахчеа и Евролиге, да би кошаркаш Калинић после неколико сати "променио плочу" и написао да је "ипак он фудбалер" и да је "прешао у Атлетико Мадрид".

До замене идентитета дошло је и приликом честитки фудбалеру Николи Калинићу које су стигле на "адресу" српског кошаркаша.

Надамо се да ће после овога навијачи Атлетика увидети који од Калинића лопту шутира ногом, а који руком, те да их неће бити тако тешко заменити на мрежама - чак иако се зову исто.

Фудбалер Никола Калинић, који је овог лета вероватно био највећи трагичар на свету пошто је "протеран" из репрезентације Хрватске и тако је остао без сребрне медаље, потписао је с "јорганџијама" уговор на три године, а није саопштено колико је Милан зарадио од овог трансфера.

Незванично, у питању је сума од око 14,5 милиона евра.

Атлетико је у овом прелазном року довео и Тому Лемара, Родрија, Сантијага Аријаса, Антонија Адана, Желсона Мартинса и Ђонија Кастра, а свакако највећи посао је у томе што су успели да задрже Антоана Гризмана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар