Konačno! Nikola može da odahne zbog Nikolinog transfera!

Srpski košarkaš odahnuo zbog fudbalskog transfera! Posle ovoga može da "otvori" nalog na Twitteru i da ne bude upitan kada prelazi u Atletiko Madrid. Valjda!

Košarka 09.08.2018 | 21:00
Konačno! Nikola može da odahne zbog Nikolinog transfera!
Atletiko Madrid je ovog popodneva zvanično potvrdio da je dogovorio prelazak hrvatskog fudbalera Nikole Kalinića (30) iz Milana, a jedan od onih koji se raduju ovom transferu je i srpski košarkaš - Nikola Kalinić (27).

O čemu se radi? Pa, recimo da je problem napravilo isto ime i prezime...

S obzirom na to da je transfer saga trajala nekoliko meseci, i bila "pojačana" prethodnih dana,navijači Atletiko Madrida su svakodnevno "uznemiravali" reprezentativca Srbije u košarci porukama da dođe u njihov fudbalski klub, dok su s druge strane "rosoneri" pisali da ostane u Milanu, mada je tih poruka bilo manje.

Kada su postali "nepodnošljivi", morao je da reaguje.

Ljudi, ja nisam fudbaler! 

Nije to mnogo pomoglo, čak ni kada su u pomoć pritekli zvanični profili Fenerbahčea i Evrolige, da bi košarkaš Kalinić posle nekoliko sati "promenio ploču" i napisao da je "ipak on fudbaler" i da je "prešao u Atletiko Madrid".

Do zamene identiteta došlo je i prilikom čestitki fudbaleru Nikoli Kaliniću koje su stigle na "adresu" srpskog košarkaša.

Nadamo se da će posle ovoga navijači Atletika uvideti koji od Kalinića loptu šutira nogom, a koji rukom, te da ih neće biti tako teško zameniti na mrežama - čak iako se zovu isto.

Fudbaler Nikola Kalinić, koji je ovog leta verovatno bio najveći tragičar na svetu pošto je "proteran" iz reprezentacije Hrvatske i tako je ostao bez srebrne medalje, potpisao je s "jorgandžijama" ugovor na tri godine, a nije saopšteno koliko je Milan zaradio od ovog transfera.

Nezvanično, u pitanju je suma od oko 14,5 miliona evra.

Atletiko je u ovom prelaznom roku doveo i Tomu Lemara, Rodrija, Santijaga Arijasa, Antonija Adana, Želsona Martinsa i Đonija Kastra, a svakako najveći posao je u tome što su uspeli da zadrže Antoana Grizmana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar