Рамирес чека повратак у Европу!

Бенфика или Лацио, питање је сад? Кинески Ђенгсу би радије да га прода него да шаље Бразилца на позајмицу.

Фудбал 11.08.2018 | 20:15
Рамирес чека повратак у Европу!
Бразилац Рамирес на прагу је повратка из Кине. Португалски Рекорд тврди да је Бразилац спреман да чека исход преговора Бенфике са кинеским Ђенгсуом, а они би могли да буду нешто компликованији него што се првобитно претпостављало. Ипак, ни то није све јер расплет целе ситуације чека римски Лацио.

Од раније је познато да Ђенгсу није регистровао Рамиреса за кинеску Суперлигу, а Бразилац не жели да буде део Б тима што му је остало као друга опција. Сада остаје да се види на који начин би Бенфика могла да врати овог фудбалера. Односно да ли би у питању био откуп уговора или позајмица.

А управа Ђенгсуа игра управо и на ту карту што се Лацио интересује за Рамиреса, па може да поставља одређене услове. Повољна околност за заинтересоване клубове је та што Рамиресов уговор са Ђенгсуом истиче крајем децембра следеће године.

Рамирес је у кинески клуб дошао у јануару 2016. године из Челсија који је на овом трансферу зарадио 28.000.000 евра. И није први пут да се помиње његова жеља да се врати у европски фудбал.

Иначе, дрес Бенфике овај 31-годишњи Бразилац носио је у сезони 2009/10 када је лисабонски клуб освојио титулу првака Португалије.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар