Ramires čeka povratak u Evropu!

Benfika ili Lacio, pitanje je sad? Kineski Đengsu bi radije da ga proda nego da šalje Brazilca na pozajmicu.

Fudbal 11.08.2018 | 20:15
Ramires čeka povratak u Evropu!
Brazilac Ramires na pragu je povratka iz Kine. Portugalski Rekord tvrdi da je Brazilac spreman da čeka ishod pregovora Benfike sa kineskim Đengsuom, a oni bi mogli da budu nešto komplikovaniji nego što se prvobitno pretpostavljalo. Ipak, ni to nije sve jer rasplet cele situacije čeka rimski Lacio.

Od ranije je poznato da Đengsu nije registrovao Ramiresa za kinesku Superligu, a Brazilac ne želi da bude deo B tima što mu je ostalo kao druga opcija. Sada ostaje da se vidi na koji način bi Benfika mogla da vrati ovog fudbalera. Odnosno da li bi u pitanju bio otkup ugovora ili pozajmica.

A uprava Đengsua igra upravo i na tu kartu što se Lacio interesuje za Ramiresa, pa može da postavlja određene uslove. Povoljna okolnost za zainteresovane klubove je ta što Ramiresov ugovor sa Đengsuom ističe krajem decembra sledeće godine.

Ramires je u kineski klub došao u januaru 2016. godine iz Čelsija koji je na ovom transferu zaradio 28.000.000 evra. I nije prvi put da se pominje njegova želja da se vrati u evropski fudbal.

Inače, dres Benfike ovaj 31-godišnji Brazilac nosio je u sezoni 2009/10 kada je lisabonski klub osvojio titulu prvaka Portugalije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar