''Муслину су се у посао мешали менаџери!''

И он је напустио Србију"! Некадашњи председник Црвене звезде Дан Тана рекао је за Прва Тв да би Србија боље прошла на Светском првенству са Славољубом Муслином на месту селектора.

Фудбал 10.08.2018 | 22:00
''Муслину су се у посао мешали менаџери!''
Муслин је према његовим речима отишао када су у посао почели да му се мешају менаџери.

"Као и све у нашој Србији, тешко је овде прогнозирати ишта. Чим неко успе одмах су му сви непријатељи. Председник ме је у оно време кад још није био на тој функцији питао, кога бих ја узео. Ја сам питао хоћемо ли странца или домаћег, он каже – домаћег. Ја онда кажем 'Муслина'. И деси се годину дана после тога да смо узели Муслина. Муслин је направио страшан посао са истим играчима које су ови други имали и нису успели да се квалификују. Међутим, кад су почели да му се мешају менаџери и ови други ко треба да игра, а ко не, био је потпуно у праву што је напустио", рекао је Дан Тана за Прву.

Он додаје да је убеђен како би Србија направила бољи резултат да је отишла на Мундијал са селектором који ју је до Светског првенства одвео.

"Крстајићу желим све најбоље. Он је млад, водити репрезентацију и клуб је тежак посао, а мораш да имаш и пуно среће", каже Танасијевић који се присећа и једне анегдоте од прошле године из меча са Републиком Ирском.

Одговорио је и да ли га фудбалски посленици питају за савете.

"Питају ме, али их никад не послушају. Ево кад смо били и играли против Ирске и дошли су, кад иде репрезентација, са њима иде и група наших из разних покрајина. И пошто сам имао клуб у Енглеској, питају ме: 'Објасни ти нама, како све то изгледа у Енглеској?'. И ја сам им објаснио, требало ми је пола сата, кад сам завршио они кажу 'слушај, заборави, онда не би било места ни за кога од нас у том савезу'", закључио је Дан Тана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар