''Muslinu su se u posao mešali menadžeri!''

I on je napustio Srbiju"! Nekadašnji predsednik Crvene zvezde Dan Tana rekao je za Prva Tv da bi Srbija bolje prošla na Svetskom prvenstvu sa Slavoljubom Muslinom na mestu selektora.

Fudbal 10.08.2018 | 22:00
''Muslinu su se u posao mešali menadžeri!''
Muslin je prema njegovim rečima otišao kada su u posao počeli da mu se mešaju menadžeri.

"Kao i sve u našoj Srbiji, teško je ovde prognozirati išta. Čim neko uspe odmah su mu svi neprijatelji. Predsednik me je u ono vreme kad još nije bio na toj funkciji pitao, koga bih ja uzeo. Ja sam pitao hoćemo li stranca ili domaćeg, on kaže – domaćeg. Ja onda kažem 'Muslina'. I desi se godinu dana posle toga da smo uzeli Muslina. Muslin je napravio strašan posao sa istim igračima koje su ovi drugi imali i nisu uspeli da se kvalifikuju. Međutim, kad su počeli da mu se mešaju menadžeri i ovi drugi ko treba da igra, a ko ne, bio je potpuno u pravu što je napustio", rekao je Dan Tana za Prvu.

On dodaje da je ubeđen kako bi Srbija napravila bolji rezultat da je otišla na Mundijal sa selektorom koji ju je do Svetskog prvenstva odveo.

"Krstajiću želim sve najbolje. On je mlad, voditi reprezentaciju i klub je težak posao, a moraš da imaš i puno sreće", kaže Tanasijević koji se priseća i jedne anegdote od prošle godine iz meča sa Republikom Irskom.

Odgovorio je i da li ga fudbalski poslenici pitaju za savete.

"Pitaju me, ali ih nikad ne poslušaju. Evo kad smo bili i igrali protiv Irske i došli su, kad ide reprezentacija, sa njima ide i grupa naših iz raznih pokrajina. I pošto sam imao klub u Engleskoj, pitaju me: 'Objasni ti nama, kako sve to izgleda u Engleskoj?'. I ja sam im objasnio, trebalo mi je pola sata, kad sam završio oni kažu 'slušaj, zaboravi, onda ne bi bilo mesta ni za koga od nas u tom savezu'", zaključio je Dan Tana.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar