Званично: Момак из Мркоњића, Тодоровић је Мурсијин!

Партизан овог пута остао кратких рукава.  Ништа од Партизана – Тодоровић прешао у Мурсију.  Српски кошаркаш Дејан Тодоровић нови је кошаркаш УКАМ Мурсије, саопштено је на сајту клуба.

Кошарка 10.08.2018 | 18:30
Званично: Момак из Мркоњића, Тодоровић је Мурсијин!
Репрезентативац Србије иза себе има одличну сезону у Билбау са просеком од 10,9 поена, 2,9 скокова и 1,5 асистенција у шпанској Ендеса лиги.

Тодоровић је до сада играо за репрезентацију Србије у квалификацијама за Светско првенство у Кини и пружао добре партије.

Прошле године је са Чикаго Булсима играо Летњу НБА лигу, а наступао је још за Уникаху. Овог лета доводио се у везу са Партизаном, али је одлучио да остане у Шпанији.

Писало се овог лета о интересовању Партизана, али Дејан Тодоровић је ипак изабрао да остане у шпанској АЦБ лиги. Само не више у Билбау, јер тамо су лоше финансије појеле пројекат клуба, већ у Мурсији. Клуб са истока Шпаније је данас и дефинизтивно потврдио: Тодоровић је наш и донеће нам мишиће.

Подсетимо, Тодоровић је протекле четири сезоне провео у Билбао, а у прошлој је у просеку бележио 10,9 поена, 2,9 скокова и 1,5 асистенција по утакмици. Редован је био у прегледима најтрактивнијих потеза шпанског првенства. Његова закуцавања већ су позната широм Европе.

Што се тиче Партизана, црно-бели су још раније довели Радета Загорца, тако да су и они ту покривени. Слични играчи, с тим да је Тодоровић нешто искуснији кад су у питању велике утакмице. Јер АЦБ лига ипак је најјача национална лига Европе.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар