Бијељина је модеран град

"Бијељина је један од веома модерних градова не само у Републици Српској него и шире“, казао је предсјендик ПДП-а Бранислав Бореновић.

Република Српска 09.08.2018 | 15:00
Бијељина је модеран град
Предсједник и потпредсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић и Игор Црнадак присуствовали су прослави Светог Пантелејмона, славе Града Бијељина, саопштено је из ПДП-а.

Бореновић, честитајући славу, рекао је да „Бијељина један од веома модерних градова не само у Републици Српској него и шире“, те додао:

„Овакав град се може направити само преданим радом, а Бијељина је данас град са најбржом растућом привредом и потенцијалима. Увијек ми је драго доћи у Бијељину, поготово што је један од наших најјачих Градских одбора партије управо у Бијељини на чијем челу је Славиша Марковић који и као предсједник одбора и предсједник Градске скупштине, са тимом младих, али и искусних људи, доприносе перспекиви Бијељине“, рекао је Бореновић.

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак истакао је да је Бијељина један од свијетлих примјера домаћинског града и домаћинског рада.

„Да је Бијељина град који иде убрзаним путем напретка и добрих међуљудских односа, свједочи и долазак бројних делегација поводом славе града. Посебно ме обрадовало обраћање црквених великодостојника који су говорили о унутрашњем миру, прилагођавању и помирењу унутар Републике Српске, што нам заиста и треба“, рекао је Црнадак и захвалио свим међународним гостима на доласку.

„Као министар иностраних послова који представља и Бијељину, и Републику Српску и БиХ, изражавам неизмјерно задовољство због великог броја званица и пријатеља Бијељине и Републике Српске, који су дошли да заједно прославимо славу Града Бијељина“, казао је Црнадак.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Купи себи дзозлуке Буранио..

09.08.2018 13:21

Бијељина је данас град са најбржом растућом привредом и потенцијалима ? Која привреда? Па кад пољопривредника нема пас висе за ста да уједе онда знај да је све отисао у пм. Кад једно Црнаљево и Обарска пропадају ста друго реци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.08.2018 13:29

Па ста треба да казу да све пропада и да Народ треба бјезати сто прије јел то оцекујес....

Name

Никола

09.08.2018 14:31

Да, треба да казе истину каква је ситуација и ста нуде . Како покренути привреду. Теско се нама са оваквом позицијом и опозицијом.

Name

виц

09.08.2018 13:30

Одавно нисам цуо бољи виц. Модеран град, хаха хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха

09.08.2018 13:40

Ето, изадји народе на изборе...имате више опција....ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

09.08.2018 14:45

Вукота бјези сто даље од Милорада боље ти је. Да не буде она народна, с ким си такав си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

09.08.2018 15:18

Наравно да је модеран када њима влада Мицо Мициц,дајте цовјеку прилику да води републику па цете видјети каква це бити,који Вукота,какав Говедарица,која Зељка... Нема од тога ниста,ево цовјека који има дјела иза себе..! Мицо Мициц!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фиу

10.08.2018 02:26

УХ.УХ.УХ.

Name

Ахахахахаха

11.08.2018 12:47

Ахахахахахахаххахахахахахаха нисам се овако исмијао не памтим.