Bijeljina je moderan grad

"Bijeljina je jedan od veoma modernih gradova ne samo u Republici Srpskoj nego i šire“, kazao je predsjendik PDP-a Branislav Borenović.

Republika Srpska 09.08.2018 | 15:00
Bijeljina je moderan grad
Predsjednik i potpredsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i Igor Crnadak prisustvovali su proslavi Svetog Pantelejmona, slave Grada Bijeljina, saopšteno je iz PDP-a.

Borenović, čestitajući slavu, rekao je da „Bijeljina jedan od veoma modernih gradova ne samo u Republici Srpskoj nego i šire“, te dodao:

„Ovakav grad se može napraviti samo predanim radom, a Bijeljina je danas grad sa najbržom rastućom privredom i potencijalima. Uvijek mi je drago doći u Bijeljinu, pogotovo što je jedan od naših najjačih Gradskih odbora partije upravo u Bijeljini na čijem čelu je Slaviša Marković koji i kao predsjednik odbora i predsjednik Gradske skupštine, sa timom mladih, ali i iskusnih ljudi, doprinose perspekivi Bijeljine“, rekao je Borenović.

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak istakao je da je Bijeljina jedan od svijetlih primjera domaćinskog grada i domaćinskog rada.

„Da je Bijeljina grad koji ide ubrzanim putem napretka i dobrih međuljudskih odnosa, svjedoči i dolazak brojnih delegacija povodom slave grada. Posebno me obradovalo obraćanje crkvenih velikodostojnika koji su govorili o unutrašnjem miru, prilagođavanju i pomirenju unutar Republike Srpske, što nam zaista i treba“, rekao je Crnadak i zahvalio svim međunarodnim gostima na dolasku.

„Kao ministar inostranih poslova koji predstavlja i Bijeljinu, i Republiku Srpsku i BiH, izražavam neizmjerno zadovoljstvo zbog velikog broja zvanica i prijatelja Bijeljine i Republike Srpske, koji su došli da zajedno proslavimo slavu Grada Bijeljina“, kazao je Crnadak.

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Kupi sebi dzozluke Buranio..

09.08.2018 13:21

Bijeljina je danas grad sa najbržom rastućom privredom i potencijalima ? Koja privreda? Pa kad poljoprivrednika nema pas vise za sta da ujede onda znaj da je sve otisao u pm. Kad jedno Crnaljevo i Obarska propadaju sta drugo reci?

ODGOVORITE
Name

re

09.08.2018 13:29

Pa sta treba da kazu da sve propada i da Narod treba bjezati sto prije jel to ocekujes....

Name

Nikola

09.08.2018 14:31

Da, treba da kaze istinu kakva je situacija i sta nude . Kako pokrenuti privredu. Tesko se nama sa ovakvom pozicijom i opozicijom.

Name

vic

09.08.2018 13:30

Odavno nisam cuo bolji vic. Moderan grad, haha haha

ODGOVORITE
Name

Ha ha ha

09.08.2018 13:40

Eto, izadji narode na izbore...imate više opcija....ha ha ha.

ODGOVORITE
Name

Wodolija

09.08.2018 14:45

Vukota bjezi sto dalje od Milorada bolje ti je. Da ne bude ona narodna, s kim si takav si.

ODGOVORITE
Name

Bravo

09.08.2018 15:18

Naravno da je moderan kada njima vlada Mico Micic,dajte covjeku priliku da vodi republiku pa cete vidjeti kakva ce biti,koji Vukota,kakav Govedarica,koja Zeljka... Nema od toga nista,evo covjeka koji ima djela iza sebe..! Mico Micic!!!

ODGOVORITE
Name

Fiu

10.08.2018 02:26

UH.UH.UH.

Name

Ahahahahaha

11.08.2018 12:47

Ahahahahahahahhahahahahahaha nisam se ovako ismijao ne pamtim.