''Вукови'' су тотално подивљали!

Стиже и Дендонкер за 13. 000. 000! Вулверхемптон доводи и деветог новајлију!

Фудбал 09.08.2018 | 08:15
''Вукови'' су тотално подивљали!
Повратник у Премијер лигу, Вулверхемптон у летњем прелазном року ради на све стране и не жали новац ни у завршници прелазног рока да додатно ојача екипу. Последње у низу појачања требело би да буде Леандер Дендонкер из белгијског Андерлехта.

Овај 23-годишњи задњи везни стиже на завршне разговоре и лекарске прегледе, па је за очекивати да у току дана или у четвртак стави параф на уговор са Вуковима. Енглески медији наводе да ће најтрофејнији белгијски клуб од овог трансфера зарадити око 13.000.000 евра.

У претходном прелазном року за Дендонкера су интересовање показали и Манчестер Јунајтед и Вест Хем, али до трансфера ипак није дошло. Дендонкер је прошле сезоне у дресу Андерлехта одиграо 44 утакмице и постигао један гол.

Поред овог фудбалера Вулверхемптон се у завршници прелазног рока интересује за Франка Кесија из Милана, а како преноси Бирмингем Мејл, Росонери би били вољни да га пусте за суму од 40.000.000 евра. Тешко за поверовати, поготово јер се прелазни рок у Енглеској завршава у четвртак, али сачекајмо још мало.

Иначе, Вулвси су до сада у прелазном року, без Дендонкера, потрошили укупно око 73.000.000 евра обештећења за седморицу играча – Адаму Траореа, Диога Жоту, Вилија Болија, Беника Афобеа, Жоаоа Мутиња, Леа Бонатинија и Раула Хименеза, док је Руи Патрисио стигао као слободан агент.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар