''Vukovi'' su totalno podivljali!

Stiže i Dendonker za 13. 000. 000! Vulverhempton dovodi i devetog novajliju!

Fudbal 09.08.2018 | 08:15
''Vukovi'' su totalno podivljali!
Povratnik u Premijer ligu, Vulverhempton u letnjem prelaznom roku radi na sve strane i ne žali novac ni u završnici prelaznog roka da dodatno ojača ekipu. Poslednje u nizu pojačanja trebelo bi da bude Leander Dendonker iz belgijskog Anderlehta.

Ovaj 23-godišnji zadnji vezni stiže na završne razgovore i lekarske preglede, pa je za očekivati da u toku dana ili u četvrtak stavi paraf na ugovor sa Vukovima. Engleski mediji navode da će najtrofejniji belgijski klub od ovog transfera zaraditi oko 13.000.000 evra.

U prethodnom prelaznom roku za Dendonkera su interesovanje pokazali i Mančester Junajted i Vest Hem, ali do transfera ipak nije došlo. Dendonker je prošle sezone u dresu Anderlehta odigrao 44 utakmice i postigao jedan gol.

Pored ovog fudbalera Vulverhempton se u završnici prelaznog roka interesuje za Franka Kesija iz Milana, a kako prenosi Birmingem Mejl, Rosoneri bi bili voljni da ga puste za sumu od 40.000.000 evra. Teško za poverovati, pogotovo jer se prelazni rok u Engleskoj završava u četvrtak, ali sačekajmo još malo.

Inače, Vulvsi su do sada u prelaznom roku, bez Dendonkera, potrošili ukupno oko 73.000.000 evra obeštećenja za sedmoricu igrača – Adamu Traorea, Dioga Žotu, Vilija Bolija, Benika Afobea, Žoaoa Mutinja, Lea Bonatinija i Raula Himeneza, dok je Rui Patrisio stigao kao slobodan agent.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar