Дестинација која привлачи нове туристе, а стари јој се радо враћају

На југозападу Турске налази се једно од најпознатијих летовалишта ове земље. Анталијска регија, из године у годину постаје све познатија туристима из читавог света, посете у току летњих месеци су све бројније, а лепе успомене се нижу и маме осмех на лицу месецима након повратка са путовања.

Путовања 08.08.2018 | 13:05
Дестинација која привлачи нове туристе, а стари јој се радо враћају
Једно од најпосећенијих места у овој области, у пријатном медитеранском климатском појасу, са дугим, пешчаним плажама које су лепо уређене, а тиркизно море окупано топлим сунцем, подразумева се, јесте Анталија. 

 Анталија није само летовалиште, то је двомилионски град, који итекако живи и ван летње сезоне, па може бити интересантна, како за шопинг и обиласке културно-историјских локалитета, тако и за посете ресторанима, кафићима и за ноћне изласке. Ако вам се чини као боља идеја мање, мирније место за летовање, али опет богато садржајима који нису само стандардно летњи и везани за плажу и купање, можда је за вас Сиде, феноменалан залазак сунца посматран са Аполоновог храма и крстарење Манагват реком.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Урлаубер

09.08.2018 20:00

Грозота. Осим лијепих, у средини ничега, хотела нема ништа друго. Лосе и прљаве плазе, неодговорни Турци... Мисле да са 10 врста пита може све да им продје. Е па не! Апсолутна непрепорука- нарочито за наведену регију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјети за госте који први пут траже СТАН НА ДАН

10.08.2018 08:30

Данас информације имају слободан и јефтин проток, док су људи мобилнији него икад раније, све чешће путују - било ради посла или ради задовољства. Чули сте да су ваши пријатељи у својој посљедњој посјети неком граду одсјели у дивном стану, лијепо се провели, јефтино прошли и свесрдно Вам препоручују смјештај и домаћина. Ипак, ствари дјелују мало другачије из перспективе госта. За госте који први пут траже СТАН НА ДАН у Бањалуци, Сарајеву, Новом Саду, Загребу или било гдје друго на ЕxYу простору, имамо неколико корисних савјета. хттпс://www.мојстан.орг/блог/206-савјети-за-госте-који-први-пут-тразе-стан-на-дан

ОДГОВОРИТЕ