Жозе, не долазим!

Репрезентативац Немачке, Џером Боатенг и званично одјавио Црвене ђаволе!

Фудбал 08.08.2018 | 17:15
Жозе, не долазим!
Џером Боатенг је и званично одбио Манчестер јунајтед и за сада остаје у минхенском Бајерну.

Информације немачког Скаја кажу да је тамнопути дефанзивац лично позвао Жозеа Муриња и захвалио му се на интересовању, али му је поручио да се неће придружити његовом клубу, који наредног викенда започиње сезону у Премијер лиги. Напомиње се и да је Боатенгова одлука донета искључиво из спортских разлога.

Постоје две информације о начину на који су Црвени ђаволи покушали да ангажују репрезентативца Немачке тако што су нудили опцију једногодишње позајмице, уз потенцијални откуп на крају сезоне. Друга информација, која је синоћ пласирана у немачким медијима, гласи да је клуб са Театра снова понудио свега 25.000.000 евра, што је само половина суме коју захтева минхенски клуб (50.000.000).

Немачки медији напомињу и могућност да Боатенг до краја лета напусти Алијанц Арену и потпише за Пари Сен Жермен. У сваком случају, Свеци ће након затварање прелазног рока имати пред собом довољно времена да покушају да убеде челнике Бајерна, али и самог Боатенга.

Што се тиче Манчестер јунајтеда и Жозеа Муриња, они су сада у прилично незавидној ситуацији. Две преостале опције су већ помињани Тоби Алдервејрелд и Хари Мегвајер, али ће и ту морати озбиљно да одреше кесу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар