Žoze, ne dolazim!

Reprezentativac Nemačke, Džerom Boateng i zvanično odjavio Crvene đavole!

Fudbal 08.08.2018 | 17:15
Žoze, ne dolazim!
Džerom Boateng je i zvanično odbio Mančester junajted i za sada ostaje u minhenskom Bajernu.

Informacije nemačkog Skaja kažu da je tamnoputi defanzivac lično pozvao Žozea Murinja i zahvalio mu se na interesovanju, ali mu je poručio da se neće pridružiti njegovom klubu, koji narednog vikenda započinje sezonu u Premijer ligi. Napominje se i da je Boatengova odluka doneta isključivo iz sportskih razloga.

Postoje dve informacije o načinu na koji su Crveni đavoli pokušali da angažuju reprezentativca Nemačke tako što su nudili opciju jednogodišnje pozajmice, uz potencijalni otkup na kraju sezone. Druga informacija, koja je sinoć plasirana u nemačkim medijima, glasi da je klub sa Teatra snova ponudio svega 25.000.000 evra, što je samo polovina sume koju zahteva minhenski klub (50.000.000).

Nemački mediji napominju i mogućnost da Boateng do kraja leta napusti Alijanc Arenu i potpiše za Pari Sen Žermen. U svakom slučaju, Sveci će nakon zatvaranje prelaznog roka imati pred sobom dovoljno vremena da pokušaju da ubede čelnike Bajerna, ali i samog Boatenga.

Što se tiče Mančester junajteda i Žozea Murinja, oni su sada u prilično nezavidnoj situaciji. Dve preostale opcije su već pominjani Tobi Aldervejreld i Hari Megvajer, ali će i tu morati ozbiljno da odreše kesu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar