Прелазни рок: Када је дефинитивно КРАЈ у Европи?

Прочитајте када истичу крајњи рокови у лигама Старог континента за довођење играча.

Фудбал 08.08.2018 | 21:45
Прелазни рок: Када је дефинитивно КРАЈ у Европи?
Као и сваког лета, вести о трансферима играча једнако су претходних недеља биле интересантне и тражене као и извештаји утакмица. Уосталом, и због тога је спорт занимљив.

Ипак, после недеља и недеља преговора, договора и "пуцања" трансфера, полако долази период када ће све те приче морати да буду завршаване, јер се ближи крај прелазног рока у Европи.

Овог лета као ниједног пре последњи датум за трансфере разликује се од земље до земље, почев од Енглеске, где ће у четвртак у поноћ дефинитивно проћи и последњи рок за довођење играча.

Када је у питању Србија, није било промена у односу на прошле године, јер ће прелазни рок и даље трајати од 18. јуна до последњег дана и минута августа. "То је предуго, прелазни рок је за менаџере, а не за тренере", рекао је пре десетак дана тренер Мачве Драган Аничић оно што многи у његовој струци мисле, али на све то ипак не могу да утичу.

Док се приближава увек узбудљиви "финиш" прелазног рока, вреди подсетити на то када ове године истичу рокови за доласке играча у европским земљама.

Србија - 31. август
Енглеска - 9. август
Француска - 31. август
Немачка - 31. август
Италија - 17. август
Шпанија - 31. август
Португал - 21. септембар
Турска - 31. август
Русија - 31. август
Холандија - 31. август
Белгија - 31. август...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар