Prelazni rok: Kada je definitivno KRAJ u Evropi?

Pročitajte kada ističu krajnji rokovi u ligama Starog kontinenta za dovođenje igrača.

Fudbal 08.08.2018 | 21:45
Prelazni rok: Kada je definitivno KRAJ u Evropi?
Kao i svakog leta, vesti o transferima igrača jednako su prethodnih nedelja bile interesantne i tražene kao i izveštaji utakmica. Uostalom, i zbog toga je sport zanimljiv.

Ipak, posle nedelja i nedelja pregovora, dogovora i "pucanja" transfera, polako dolazi period kada će sve te priče morati da budu završavane, jer se bliži kraj prelaznog roka u Evropi.

Ovog leta kao nijednog pre poslednji datum za transfere razlikuje se od zemlje do zemlje, počev od Engleske, gde će u četvrtak u ponoć definitivno proći i poslednji rok za dovođenje igrača.

Kada je u pitanju Srbija, nije bilo promena u odnosu na prošle godine, jer će prelazni rok i dalje trajati od 18. juna do poslednjeg dana i minuta avgusta. "To je predugo, prelazni rok je za menadžere, a ne za trenere", rekao je pre desetak dana trener Mačve Dragan Aničić ono što mnogi u njegovoj struci misle, ali na sve to ipak ne mogu da utiču.

Dok se približava uvek uzbudljivi "finiš" prelaznog roka, vredi podsetiti na to kada ove godine ističu rokovi za dolaske igrača u evropskim zemljama.

Srbija - 31. avgust
Engleska - 9. avgust
Francuska - 31. avgust
Nemačka - 31. avgust
Italija - 17. avgust
Španija - 31. avgust
Portugal - 21. septembar
Turska - 31. avgust
Rusija - 31. avgust
Holandija - 31. avgust
Belgija - 31. avgust...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar