Погба 110 милиона?! За Сергеја онда више, јер је бољи!

"Колико је плаћен Погба – 110 милиона? Сергеј мора више јер је бољи!" Клаудио Лотито, председник фудбалског клуба Лацио, не жели да се одрекне Сергеја Милинковић-Савића за мање од 120 милиона евра.

Фудбал 11.08.2018 | 17:00
Погба 110 милиона?! За Сергеја онда више, јер је бољи!
Трансфер сага о талентованом српском репрезентативцу траје већ месецима, наводно је на излазним вратима Лација, а у реду чекају Реал Мадрид, Пари Сен Жермен, Манчестер јунајтед, Милан…

Међутим, Лотито не жели да тако лако прода најтраженијег играча.

"Сергеј је најбољи млади везиста на свету и има много простора за напредак. Ипак, за сада, ниједан клуб није иступио. Нисам добио никакве понуде од Милана и Јувентуса, а камоли од Реал Мадрида и Манчестер јунајтеда", открио је Лотито. 

Он је потом, у невероватном поређењу, навео због чега је цена толико висока. 

"Сигурно нећу инсистирати на његовој продаји, али ако ме питате колико вреди, морам да вас подсетим да сам прошле године одбио 110 милиона евра. За колико је Пол Погба плаћен Манчестер јунајтеду – 110 милиона евра? Онда Милинковић-Савић вреди више јер је много бољи. Да и друге обавестим, нисам заинтересован ни за позајмице нити друге техничке поделе и формуларе", додао је председник Лација.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар