Сити је завршио с трансферима за ово љето!

Пеп Гвардиола рекао да је његов клуб одрадио сав посао.

Фудбал 08.08.2018 | 08:15
Сити је завршио с трансферима за ово љето!
Трансфер рок у Енглеској се завршава у четвртак, а актуелни шампион Манчестер Сити рекао је за Скај Спорт да овога лета тај тим неће више доводити играче. Дакле, када је Сити у питању - то је то.

Грађани су овога лета довели Ријада Мареза из Лестера за 67.000.000 евра, стигао је и Клудио Гомеш као слободан играч из Пари Сен Жермена као и дефанзивац Филип Сандлер из Цволеа. И ту је тачка када су доласци у питању за Сити.

То је помало разочаравајуће за навијаче овог тима јер су они очекивали да ће Гвардиола довести некога ко би могао да одмори Фернандиња и да му буде помоћ на средини терена.

И Сити је целога лета тражио управо оваквог играча. До сада су се са Грађанима повезивали Жоржињо (отишао у Челси), Фред (завршио у Манчестер Јунајтеду), Пјанић и Ковачић (вероватно ће у Челси). 

На крају је био актуелан и Јулијан Вајгл, али није стигао на Етихад.

Дакле, није ово било претерано занимљиво трансфер-лето у Ситију, стигао је Марез као капиталац, а памтиће се ово лето и по неуспесима да се доведе централни везни фудбалер.

Мада, како је играо Сити прошле сезоне, питање је и да ли му је потребно да мења састав. Марез би могао да буде довољно појачање за наредне изазове тима Пепа Гвардиоле.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар