Siti je završio s transferima za ovo ljeto!

Pep Gvardiola rekao da je njegov klub odradio sav posao.

Fudbal 08.08.2018 | 08:15
Siti je završio s transferima za ovo ljeto!
Transfer rok u Engleskoj se završava u četvrtak, a aktuelni šampion Mančester Siti rekao je za Skaj Sport da ovoga leta taj tim neće više dovoditi igrače. Dakle, kada je Siti u pitanju - to je to.

Građani su ovoga leta doveli Rijada Mareza iz Lestera za 67.000.000 evra, stigao je i Kludio Gomeš kao slobodan igrač iz Pari Sen Žermena kao i defanzivac Filip Sandler iz Cvolea. I tu je tačka kada su dolasci u pitanju za Siti.

To je pomalo razočaravajuće za navijače ovog tima jer su oni očekivali da će Gvardiola dovesti nekoga ko bi mogao da odmori Fernandinja i da mu bude pomoć na sredini terena.

I Siti je celoga leta tražio upravo ovakvog igrača. Do sada su se sa Građanima povezivali Žoržinjo (otišao u Čelsi), Fred (završio u Mančester Junajtedu), Pjanić i Kovačić (verovatno će u Čelsi). 

Na kraju je bio aktuelan i Julijan Vajgl, ali nije stigao na Etihad.

Dakle, nije ovo bilo preterano zanimljivo transfer-leto u Sitiju, stigao je Marez kao kapitalac, a pamtiće se ovo leto i po neuspesima da se dovede centralni vezni fudbaler.

Mada, kako je igrao Siti prošle sezone, pitanje je i da li mu je potrebno da menja sastav. Marez bi mogao da bude dovoljno pojačanje za naredne izazove tima Pepa Gvardiole.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar