ЛЕ: Мирковићев списак за Данску...

Повратак Николића, више опција у вези, опет без Шеховића! Партизан у среду јутро са 22 играча иде на мегдан Нордсијеланду.

Фудбал 07.08.2018 | 20:15
ЛЕ: Мирковићев списак за Данску...
Премијерни меч нове сезоне. Немања Николић и Рикардо Гомеш воде напад Партизана у Никшићу. Прошле су безмало четири седмице, а новајлија из суботичког Спартака није ниједном био у комбинацији за тим. Од терена га је одвојила повреда колена. Но, кад је црно-белима најпотребније, враћа се 25-годишњи шпиц у конкуренцију за састав и налази се међу 22 играча која конкуришу за гостовање Нордсијеланду.

Николић је неколико дана несметано вежбао у „Земунелу“ заједно са остатком тима, коме је реализација један од уочљивијих проблема, због чега је нови тренер Зоран Мирковић одлучио да га уврсти на списак путника који ће у среду јутру, са београдског аеродрома „Никола Тесла“, кренути пут Данске, на први меч трећег квалификационог кола за Лигу Европе.

У односу на дуеле са Тракаијем, приметне су још две измене. Милан Смиланић и Горан Закарић на време су лиценцирани за такмичење под окриљем УЕФА, а њихово присуство даће ширину стручном штабу црно-белих у везном реду.

Од фудбалера који се налазе на списку регистрованих, у Београду остају голман Марко Јовичић, десни бек Лука Цуцин, леви бек Златан Шеховић (и даље осећа бол у пределу листа, због којег није тренирао прошле седмице), Зоран Тошић (требало би ове седмице у Минхену да оперише менискус) и Сејдуба Сума (добио црвени картон минулог четвртка и нема право играња).

Црно-бели ће у среду вече одрадити тренинг на стадиону у Фаруму – око 30 километара удаљеном од Копенхагена – како би осетили амбијент уочи меча који ће у четвртак од 19.45 преносити ТВ Спортклуб на првом програму.

СПИСАК ФУДБАЛЕРА ПАРТИЗАНА ЗА ГОСТОВАЊЕ НОРДСИЈЕЛАНДУ

Голмани: Владимир Стојковић, Филип Кљајић, Александар Поповић:

Дефанзивци: Мирослав Вулићевић, Габријел Енаке, Немања Р. Милетић, Светозар Марковић, Марк Валијенте, Немања Г. Милетић;

Везисти: Милан Смиљанић, Саша Здјелар, Небојша Косовић, Армин Ђерлек, Марко Јанковић, Данило Пантић, Саша Илић, Горан Закарић, Ђорђе Ивановић, Јован Кокир.

Нападачи: Рикардо Гомеш, Огњен Ожеговић и Немања Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар