LE: Mirkovićev spisak za Dansku...

Povratak Nikolića, više opcija u vezi, opet bez Šehovića! Partizan u sredu jutro sa 22 igrača ide na megdan Nordsijelandu.

Fudbal 07.08.2018 | 20:15
LE: Mirkovićev spisak za Dansku...
Premijerni meč nove sezone. Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš vode napad Partizana u Nikšiću. Prošle su bezmalo četiri sedmice, a novajlija iz subotičkog Spartaka nije nijednom bio u kombinaciji za tim. Od terena ga je odvojila povreda kolena. No, kad je crno-belima najpotrebnije, vraća se 25-godišnji špic u konkurenciju za sastav i nalazi se među 22 igrača koja konkurišu za gostovanje Nordsijelandu.

Nikolić je nekoliko dana nesmetano vežbao u „Zemunelu“ zajedno sa ostatkom tima, kome je realizacija jedan od uočljivijih problema, zbog čega je novi trener Zoran Mirković odlučio da ga uvrsti na spisak putnika koji će u sredu jutru, sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, krenuti put Danske, na prvi meč trećeg kvalifikacionog kola za Ligu Evrope.

U odnosu na duele sa Trakaijem, primetne su još dve izmene. Milan Smilanić i Goran Zakarić na vreme su licencirani za takmičenje pod okriljem UEFA, a njihovo prisustvo daće širinu stručnom štabu crno-belih u veznom redu.

Od fudbalera koji se nalaze na spisku registrovanih, u Beogradu ostaju golman Marko Jovičić, desni bek Luka Cucin, levi bek Zlatan Šehović (i dalje oseća bol u predelu lista, zbog kojeg nije trenirao prošle sedmice), Zoran Tošić (trebalo bi ove sedmice u Minhenu da operiše meniskus) i Sejduba Suma (dobio crveni karton minulog četvrtka i nema pravo igranja).

Crno-beli će u sredu veče odraditi trening na stadionu u Farumu – oko 30 kilometara udaljenom od Kopenhagena – kako bi osetili ambijent uoči meča koji će u četvrtak od 19.45 prenositi TV Sportklub na prvom programu.

SPISAK FUDBALERA PARTIZANA ZA GOSTOVANJE NORDSIJELANDU

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Aleksandar Popović:

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Gabrijel Enake, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić;

Vezisti: Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Nebojša Kosović, Armin Đerlek, Marko Janković, Danilo Pantić, Saša Ilić, Goran Zakarić, Đorđe Ivanović, Jovan Kokir.

Napadači: Rikardo Gomeš, Ognjen Ožegović i Nemanja Nikolić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar