Закарић: Једва чекам да обучем црно-бијели дрес!

Међу новајлијама који су међу последњима стигли у црно-бели табор је и дуго најављивани Горан Закарић.  Закарић путује у Данску, одушевљен Партизаном! Горан Закарић износи прве утиске после неколико дана проведених у новом клубу. Репрезентативац БиХ у авиону за Копенхаген и на списку за дуел са Нордсјеландом.

Фудбал 08.08.2018 | 22:30
Закарић: Једва чекам да обучем црно-бијели дрес!
Горан Закарић је од почетка прелазног рока био жеља Партизана. Коначно, током прошле недеље црно-бели су договорили све детаље са Жељезничаром из Сарајева око трансфера и у петак је репрезентативац Босне и Херцеговине промовисан у новог члана "парног ваљка".

Закарић је одушевљен пријемом у новом клубу.

"Први утисци су феноменални, такав дочек и пријем пожелео би сваки играч. Прихватили су ме као свог, од играча, преко стручног штаба, до особља на Телеоптику", износи Закарић за клупски сајт. 

Пуно му је помогао другар из детињства Огњен Ожеговић. Обојица су из Градишке, с тим што је нападач Партизана годину дана млађи.

"Највише времена проводим са Огњеном Ожеговићем, јер се знамо од раније. С њим сам и цимер на Телеоптику. Много ми је помогао око свега у клубу. Он ме је дочекао, увео на центар, упознао са саиграчима. О самом центру је излишно говорити. Све је на врхунском нивоу и слободно могу рећи да је међу реткима у региону по инфраструктури", нагласио је двадесетпетогодишњи "везиста".

Закарић је током лета имао понуде и других иностраних клубова. Тражили су га румунски Клуж и пољска Легија, али је он желео само у Партизан.

"Једва сам чекао да се прикључим екипи и обучем црно-бели дрес који је сан многих дечака. Сретан сам што сам ту и надам се да ћу помоћи екипи".

У недељу је први пут био на стадиону у Хумској, али није имао среће да ужива у победи новог клуба. Партизан је одиграо без голова против Младости из Лучана.

У Данској би већ могао да добије шансу да дебитује у црно-белом дресу.

"Очекује нас треће коло и неизмерно сам срећан што сам пријављен за тај меч. Надам се да ћу добити прилику да помогнем екипи и заиста бих дао све од себе. Верујем у нас, нашу екипе и очекујем добар резултат и пролазак у плеј-оф", подвукао је Горан Закарић.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар