Zakarić: Jedva čekam da obučem crno-bijeli dres!

Među novajlijama koji su među poslednjima stigli u crno-beli tabor je i dugo najavljivani Goran Zakarić.  Zakarić putuje u Dansku, oduševljen Partizanom! Goran Zakarić iznosi prve utiske posle nekoliko dana provedenih u novom klubu. Reprezentativac BiH u avionu za Kopenhagen i na spisku za duel sa Nordsjelandom.

Fudbal 08.08.2018 | 22:30
Zakarić: Jedva čekam da obučem crno-bijeli dres!
Goran Zakarić je od početka prelaznog roka bio želja Partizana. Konačno, tokom prošle nedelje crno-beli su dogovorili sve detalje sa Željezničarom iz Sarajeva oko transfera i u petak je reprezentativac Bosne i Hercegovine promovisan u novog člana "parnog valjka".

Zakarić je oduševljen prijemom u novom klubu.

"Prvi utisci su fenomenalni, takav doček i prijem poželeo bi svaki igrač. Prihvatili su me kao svog, od igrača, preko stručnog štaba, do osoblja na Teleoptiku", iznosi Zakarić za klupski sajt. 

Puno mu je pomogao drugar iz detinjstva Ognjen Ožegović. Obojica su iz Gradiške, s tim što je napadač Partizana godinu dana mlađi.

"Najviše vremena provodim sa Ognjenom Ožegovićem, jer se znamo od ranije. S njim sam i cimer na Teleoptiku. Mnogo mi je pomogao oko svega u klubu. On me je dočekao, uveo na centar, upoznao sa saigračima. O samom centru je izlišno govoriti. Sve je na vrhunskom nivou i slobodno mogu reći da je među retkima u regionu po infrastrukturi", naglasio je dvadesetpetogodišnji "vezista".

Zakarić je tokom leta imao ponude i drugih inostranih klubova. Tražili su ga rumunski Kluž i poljska Legija, ali je on želeo samo u Partizan.

"Jedva sam čekao da se priključim ekipi i obučem crno-beli dres koji je san mnogih dečaka. Sretan sam što sam tu i nadam se da ću pomoći ekipi".

U nedelju je prvi put bio na stadionu u Humskoj, ali nije imao sreće da uživa u pobedi novog kluba. Partizan je odigrao bez golova protiv Mladosti iz Lučana.

U Danskoj bi već mogao da dobije šansu da debituje u crno-belom dresu.

"Očekuje nas treće kolo i neizmerno sam srećan što sam prijavljen za taj meč. Nadam se da ću dobiti priliku da pomognem ekipi i zaista bih dao sve od sebe. Verujem u nas, našu ekipe i očekujem dobar rezultat i prolazak u plej-of", podvukao je Goran Zakarić.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar