Ðурић о објави Саве Јањића

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ðурић, поводом објава Саве Јањића на друштвеним мрежама, каже да не очекује да ће се данас покајати и извинити нашим људима на КиМ они који су у туђем интересу јавно оптуживали сопствену државу да планира договорени злочин против свог народа, и они који су плански стварали страх и ширили лажи у тренутку који је за нашу страну политички и безбједносно осјетљив.

Србија 07.08.2018 | 07:57
Ðурић о објави Саве Јањића
– Не очекујем, јер они који због повријеђених сујета, новца или нечијих политичких интереса и налога, над туђим насиљима ћуте, а својој држави авансно испоручују Лазареве клетве, стида и срама немају – саопштио је Ðурић.

Извор: Тањуг

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Невидљива Лопта

07.08.2018 07:30

Да, Ђурићу да,вецина свестенства на Косову и Метохији зна ста је Вуцицева власт спремила за тај простор. П.С. Баци ту лопту Ђурићу некоме на главу да убаци за аутогол

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пипо

07.08.2018 08:32

Ја Ђурићу човјек је у праву Косово је дато признаце те га ускоро само народ мало припремате да буде сто мањи сок.Зашто муцате све је договорено Косово признајете без Србски опстина сјевера неће бити тренутно признато а у замјену Пресевска долина одлази.А када се народ навикне на чињенично стање отици це и сјевер Космет као што је било са Брцким Даде Милорад Брчко без и труна накнаде оси собствени цар сто је добио да цути зиви били па видјели.

Name

Мој ти црни Марко

07.08.2018 07:58

Епископ који живи са народом на КиМ је за тебе нешто узвишено...а ви политиканти из београдских двора од..те од народа више...продали сте РСК, сад и КиМ...а на ред онда долази РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

07.08.2018 15:55

Јањић је монах, изузетно образован, који живи и ради на подручју КиМ. Он је и у добру и у злу са својим народом, он најбоље познаје овдашњег Србина, као и Шиптара. Његове изјаве су реалне, потковане чињеницама, без уобичајених фраза, које користе политичари, у својим испразним причама. Свака његова ријеч, или послана порука свијету, је са мјером, одвагана, искљуциво за добро свог народа. Саво Јањић је институција за многе од њих..

Name

Пазите се ових

07.08.2018 08:31

Ево опет резимлије праве мете на главама оних који не мисле као они.Ово су радили и Ивановићу ево сад и Јањицу,Јаксицу. Опасна секта је на власти у Србији,веома опасна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Антифа

07.08.2018 09:45

Овај кретен није дипломирао а воли да кења кваке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Мој МАРКО

07.08.2018 10:13

Свака част и оцу. Јањићу и вл. Теодосију,, они су са својим народом остали а ви сте издајице рода срБског,, иди Вучићу увуци се у Дупе,, примиће те скроз,, има га

ОДГОВОРИТЕ