Ðurić o objavi Save Janjića

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, povodom objava Save Janjića na društvenim mrežama, kaže da ne očekuje da će se danas pokajati i izviniti našim ljudima na KiM oni koji su u tuđem interesu javno optuživali sopstvenu državu da planira dogovoreni zločin protiv svog naroda, i oni koji su planski stvarali strah i širili laži u trenutku koji je za našu stranu politički i bezbjednosno osjetljiv.

Srbija 07.08.2018 | 07:57
Ðurić o objavi Save Janjića
– Ne očekujem, jer oni koji zbog povrijeđenih sujeta, novca ili nečijih političkih interesa i naloga, nad tuđim nasiljima ćute, a svojoj državi avansno isporučuju Lazareve kletve, stida i srama nemaju – saopštio je Ðurić.

Izvor: Tanjug

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Nevidljiva Lopta

07.08.2018 07:30

Da, Đuriću da,vecina svestenstva na Kosovu i Metohiji zna sta je Vuciceva vlast spremila za taj prostor. P.S. Baci tu loptu Đuriću nekome na glavu da ubaci za autogol

ODGOVORITE
Name

Pipo

07.08.2018 08:32

Ja Đuriću čovjek je u pravu Kosovo je dato priznace te ga uskoro samo narod malo pripremate da bude sto manji sok.Zašto mucate sve je dogovoreno Kosovo priznajete bez Srbski opstina sjevera neće biti trenutno priznato a u zamjenu Presevska dolina odlazi.A kada se narod navikne na činjenično stanje otici ce i sjever Kosmet kao što je bilo sa Brckim Dade Milorad Brčko bez i truna naknade osi sobstveni car sto je dobio da cuti zivi bili pa vidjeli.

Name

Moj ti crni Marko

07.08.2018 07:58

Episkop koji živi sa narodom na KiM je za tebe nešto uzvišeno...a vi politikanti iz beogradskih dvora od..te od naroda više...prodali ste RSK, sad i KiM...a na red onda dolazi RS.

ODGOVORITE
Name

Savo

07.08.2018 15:55

Janjić je monah, izuzetno obrazovan, koji živi i radi na području KiM. On je i u dobru i u zlu sa svojim narodom, on najbolje poznaje ovdašnjeg Srbina, kao i Šiptara. Njegove izjave su realne, potkovane činjenicama, bez uobičajenih fraza, koje koriste političari, u svojim ispraznim pričama. Svaka njegova riječ, ili poslana poruka svijetu, je sa mjerom, odvagana, iskljucivo za dobro svog naroda. Savo Janjić je institucija za mnoge od njih..

Name

Pazite se ovih

07.08.2018 08:31

Evo opet rezimlije prave mete na glavama onih koji ne misle kao oni.Ovo su radili i Ivanoviću evo sad i Janjicu,Jaksicu. Opasna sekta je na vlasti u Srbiji,veoma opasna.

ODGOVORITE
Name

BL Antifa

07.08.2018 09:45

Ovaj kreten nije diplomirao a voli da kenja kvake!

ODGOVORITE
Name

Е Мој МАРКО

07.08.2018 10:13

Свака част и оцу. Јањићу и вл. Теодосију,, они су са својим народом остали а ви сте издајице рода срБског,, иди Вучићу увуци се у Дупе,, примиће те скроз,, има га

ODGOVORITE