Јокан доводи играча Арсенала!

Млади штопер наступаће следеће сезоне под командом српског стручњака.

Фудбал 07.08.2018 | 08:15
Јокан доводи играча Арсенала!
Фулам улаже огроман труд да повратничку сезону у Премијер лиги дочека потпуно припремљен.

До ове недеље екипа Славише Јокановића ојачана је добро плаћеним појачањима као што су централни везиста Нице Жан Микаел Сери (30 милиона евра), нападач Њукасла и српске репрезентације Александар Митровић (20,2 милиона евра), штопер Свонсија Алфи Моусон (16,85 милиона евра), голман Бешикташа Фабри (шест милиона евра), штопер Нице Максим Ле Маршан (четири милиона евра) и Андре Ширле, лево крило Борусије Дортмунда, који је стигао на позајмицу.

Од понедељка, списак појачана Јокановог тима дужи је и за име штопера Арсенала, Калума Чејмберса.

Млади Енглез (23 године), "дипломац" познате академије Саутемптона, стигао је на Емирате 2012. године и у међувремену стицао искуство на позајмици у Милдсброу. Ипак, у црвено-белом дресу није добијао много прилика, мада је прошле сезоне дуго и одсуствовао због повреде кука, али му је клуб показао поверење овог лета, понудивши му нови, четворогодишњи уговор.

Чејмберс је прихватио ту понуду, продужио сарадњу са "тобждијама" и очигледно пристао да следећу сезону проведе у Фуламу, о чему је у понедељак писао "Скај спортс".

"Чејмберс је пред озваничењем једногодишње позајмице Фуламу. Два клуба су постигла договор и ако играч уговори личне услове, овај посао ће бити изведен. Лекарске прегледе могао би да прође већ у току дана", објашњено је.

Чејмберс је у дресу Арсенала одиграо 83 утакмице и постигао три гола.

Фулам ће прву такмичарску утакмицу у сезони 2018/19 одиграти у суботу, када ће код куће угостити Кристал Палас.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар