Jokan dovodi igrača Arsenala!

Mladi štoper nastupaće sledeće sezone pod komandom srpskog stručnjaka.

Fudbal 07.08.2018 | 08:15
Jokan dovodi igrača Arsenala!
Fulam ulaže ogroman trud da povratničku sezonu u Premijer ligi dočeka potpuno pripremljen.

Do ove nedelje ekipa Slaviše Jokanovića ojačana je dobro plaćenim pojačanjima kao što su centralni vezista Nice Žan Mikael Seri (30 miliona evra), napadač Njukasla i srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović (20,2 miliona evra), štoper Svonsija Alfi Mouson (16,85 miliona evra), golman Bešiktaša Fabri (šest miliona evra), štoper Nice Maksim Le Maršan (četiri miliona evra) i Andre Širle, levo krilo Borusije Dortmunda, koji je stigao na pozajmicu.

Od ponedeljka, spisak pojačana Jokanovog tima duži je i za ime štopera Arsenala, Kaluma Čejmbersa.

Mladi Englez (23 godine), "diplomac" poznate akademije Sautemptona, stigao je na Emirate 2012. godine i u međuvremenu sticao iskustvo na pozajmici u Mildsbrou. Ipak, u crveno-belom dresu nije dobijao mnogo prilika, mada je prošle sezone dugo i odsustvovao zbog povrede kuka, ali mu je klub pokazao poverenje ovog leta, ponudivši mu novi, četvorogodišnji ugovor.

Čejmbers je prihvatio tu ponudu, produžio saradnju sa "tobždijama" i očigledno pristao da sledeću sezonu provede u Fulamu, o čemu je u ponedeljak pisao "Skaj sports".

"Čejmbers je pred ozvaničenjem jednogodišnje pozajmice Fulamu. Dva kluba su postigla dogovor i ako igrač ugovori lične uslove, ovaj posao će biti izveden. Lekarske preglede mogao bi da prođe već u toku dana", objašnjeno je.

Čejmbers je u dresu Arsenala odigrao 83 utakmice i postigao tri gola.

Fulam će prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2018/19 odigrati u subotu, kada će kod kuće ugostiti Kristal Palas.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar