Џулија Робертс - конобарица на тајном задатку

Планетарно популарна глумица ће се у окушати у двострукој улози: први пут као главна хероина серије и извршни продуцент.

Забава 06.08.2018 | 15:59
Џулија Робертс - конобарица на тајном задатку
МАДА је прошлог лета на сва звона одјекнула вест да се славна Џулија Робертс (50) враћа на мали екран главном улогом у мини-серији “Данас ће бити другачије” (ХБО), заснованој на истоименом бестселеру књижевнице Марије Семпл, дошло је до промене. Планетарно популарна глумица, која је последњи пут виђена на телевизији 2014. године у ХБО филму “Нормално срце”, ипак ће се ове јесени, тачније 2. новембра, појавити у психолошком трилеру “Повратак кући” (Хомецоминг) на мрежи Амазон. Џулија ће се у окушати у двострукој улози: први пут као главна хероина серије и извршни продуцент.

Препознатљив широк осмех “згодна жена” показиваће у 10 епизода, чији је творац Сем Есмаил (“Господин робот”). Робертсова ће оживети лик Хајди Бергман, службенице у Центру за помоћ војницима, повратницима из рата. Волтер Круз (Штефан Џејмс) један је од бораца који желе да окрену нови лист и започну другу фазу живота, док ће Боби Канавале играти Колина Белфаста, амбициозног човека сумњивих мотива, задуженог за надгледање рада Центра и Бергманове.

После четири године службеница Хајди напушта посао и везује кецељу конобарице, а разлоге због којих се задовољила радом у локалном бару откриваћемо “на кашичицу”. Сигурно се већ сада питате зашто је то учинила, али знајте да нисте једини. Исто то желео је да сазна и ревизор Министарства одбране Томас Караско (Шеј Вигам), што га је натерало да се запита да ли је Хајди на тајном задатку. Клупко ће наставити да се одмотава у већ нарученој другој сезони серије.

“Повратак кући” поново је ујединио пред камерама старе другаре из филма “Венчање мог најбољег друга” - Џулију и Дермота Малронија, који ће тумачити Хајдиног дечка Ентонија. Поред серије, холивудска дива Оскаром, Глобусом (ова награда јој је припала и за главну улогу у филму “Згодна жена”) и Бафтом овенчана за ролу у биографској драми “Ерин Брокович” (2000) припрема још два пројекта. Драма Питера Хеџса Бен ис Бацк, где Џулија тумачи мајку проблематичног Бена, у децембру ће осванути на великом платну, а гледаћемо је и у екранизцији романа “Друга рука” Криса Клива.

Новости
фото:интернет
 
 

Коментари / 0

Оставите коментар