Džulija Roberts - konobarica na tajnom zadatku

Planetarno popularna glumica će se u okušati u dvostrukoj ulozi: prvi put kao glavna heroina serije i izvršni producent.

Zabava 06.08.2018 | 15:59
Džulija Roberts - konobarica na tajnom zadatku
MADA je prošlog leta na sva zvona odjeknula vest da se slavna Džulija Roberts (50) vraća na mali ekran glavnom ulogom u mini-seriji “Danas će biti drugačije” (HBO), zasnovanoj na istoimenom bestseleru književnice Marije Sempl, došlo je do promene. Planetarno popularna glumica, koja je poslednji put viđena na televiziji 2014. godine u HBO filmu “Normalno srce”, ipak će se ove jeseni, tačnije 2. novembra, pojaviti u psihološkom trileru “Povratak kući” (Homecoming) na mreži Amazon. Džulija će se u okušati u dvostrukoj ulozi: prvi put kao glavna heroina serije i izvršni producent.

Prepoznatljiv širok osmeh “zgodna žena” pokazivaće u 10 epizoda, čiji je tvorac Sem Esmail (“Gospodin robot”). Robertsova će oživeti lik Hajdi Bergman, službenice u Centru za pomoć vojnicima, povratnicima iz rata. Volter Kruz (Štefan Džejms) jedan je od boraca koji žele da okrenu novi list i započnu drugu fazu života, dok će Bobi Kanavale igrati Kolina Belfasta, ambicioznog čoveka sumnjivih motiva, zaduženog za nadgledanje rada Centra i Bergmanove.

Posle četiri godine službenica Hajdi napušta posao i vezuje kecelju konobarice, a razloge zbog kojih se zadovoljila radom u lokalnom baru otkrivaćemo “na kašičicu”. Sigurno se već sada pitate zašto je to učinila, ali znajte da niste jedini. Isto to želeo je da sazna i revizor Ministarstva odbrane Tomas Karasko (Šej Vigam), što ga je nateralo da se zapita da li je Hajdi na tajnom zadatku. Klupko će nastaviti da se odmotava u već naručenoj drugoj sezoni serije.

“Povratak kući” ponovo je ujedinio pred kamerama stare drugare iz filma “Venčanje mog najboljeg druga” - Džuliju i Dermota Malronija, koji će tumačiti Hajdinog dečka Entonija. Pored serije, holivudska diva Oskarom, Globusom (ova nagrada joj je pripala i za glavnu ulogu u filmu “Zgodna žena”) i Baftom ovenčana za rolu u biografskoj drami “Erin Brokovič” (2000) priprema još dva projekta. Drama Pitera Hedžsa Ben is Back, gde Džulija tumači majku problematičnog Bena, u decembru će osvanuti na velikom platnu, a gledaćemo je i u ekranizciji romana “Druga ruka” Krisa Kliva.

Novosti
foto:internet
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar