Представљен Видал!

Даћу живот на терену за Барселону! Откупна клаузула - 300. 000. 000 евра! "Срећан сам што сам потписао за најбољи клуб на свету", каже Чилеанац.

Фудбал 06.08.2018 | 17:15
Представљен Видал!
Леверкузен - Јувентус - Бајерн Минхен - Барселона!

Такав је развојни пут у каријери Артура Видала који је данас у 12.45 званично представљен као нови фудбалер Барселоне. Том приликом потписао је уговор на три године, што значи да се обавезао на верност Барси до 2021. године. Наводно је откупна клаузула 300.000.000 евра!

Видал је јутрос обавио медицинске прегледе, а када су доктори дали зелено светло могло је да се пређе на званични део потписивања уговора.

"Срећан сам, радујем се што ћу почети да тренирам са саиграчима и што ћу обући овако велики и важан дрес", рекао је Видал.

Чилеанац није штедео речи хвале у првом обраћању.

"Ово је сан. Испунио сам сан. Надам се да ћу дати много голова и да ћемо освојити много титула, даћу свој живот на терену. Срећан сам што сам у најбољем клубу на свету", јасан је био Видал.

На представљању Видала био је и потпредседник Ђорди Местре.

"Видал је играч са доказаним искуством играња у тимовима највишег ранга. Донеће нам много, много интезитета и квалитета. Надам се да ће нам помоћи да се домогнемо титула", рекао је Местре.

Видал има 31 годину. Каријеру је почео у Коло Колу, а од 2007. године је у Европи где је прво носио дрес Бајер Леверкузена.

Од 2011. до 2015. је играо за Јувентус одакле је прешао у Бајерн из Минхена, да би на крају завршио у Барселони иако су га многи овога лета очекивали у дресу Интера из Милана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар