Predstavljen Vidal!

Daću život na terenu za Barselonu! Otkupna klauzula - 300. 000. 000 evra! "Srećan sam što sam potpisao za najbolji klub na svetu", kaže Čileanac.

Fudbal 06.08.2018 | 17:15
Predstavljen Vidal!
Leverkuzen - Juventus - Bajern Minhen - Barselona!

Takav je razvojni put u karijeri Artura Vidala koji je danas u 12.45 zvanično predstavljen kao novi fudbaler Barselone. Tom prilikom potpisao je ugovor na tri godine, što znači da se obavezao na vernost Barsi do 2021. godine. Navodno je otkupna klauzula 300.000.000 evra!

Vidal je jutros obavio medicinske preglede, a kada su doktori dali zeleno svetlo moglo je da se pređe na zvanični deo potpisivanja ugovora.

"Srećan sam, radujem se što ću početi da treniram sa saigračima i što ću obući ovako veliki i važan dres", rekao je Vidal.

Čileanac nije štedeo reči hvale u prvom obraćanju.

"Ovo je san. Ispunio sam san. Nadam se da ću dati mnogo golova i da ćemo osvojiti mnogo titula, daću svoj život na terenu. Srećan sam što sam u najboljem klubu na svetu", jasan je bio Vidal.

Na predstavljanju Vidala bio je i potpredsednik Đordi Mestre.

"Vidal je igrač sa dokazanim iskustvom igranja u timovima najvišeg ranga. Doneće nam mnogo, mnogo inteziteta i kvaliteta. Nadam se da će nam pomoći da se domognemo titula", rekao je Mestre.

Vidal ima 31 godinu. Karijeru je počeo u Kolo Kolu, a od 2007. godine je u Evropi gde je prvo nosio dres Bajer Leverkuzena.

Od 2011. do 2015. je igrao za Juventus odakle je prešao u Bajern iz Minhena, da bi na kraju završio u Barseloni iako su ga mnogi ovoga leta očekivali u dresu Intera iz Milana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar