Видео: Бата на тренингу Партизана први пут као тренер!

Зоран Бата Мирковић одрадио први тренинг као тренер Партизана.  Бата окупио екипу: Може ли Николић да излечи неефикасност? Ту су и Јовановић и Миљковић.  Први радни дан новог шефа струке Партизана у „Земунелу“. . .

Фудбал 06.08.2018 | 15:15
Видео: Бата на тренингу Партизана први пут као тренер!
Партизан је крајем прошле недеље сменио Мирослава Ђукића и на његово место поставио легенду клуба Зорана Бату Мирковића. Стручни штаб "парног ваљка" појачан је и доласком Гордана Петрића на место првог асистента главног тренера.

Бата и Гордан у понедељак пре подне имали су први тренинг у Партизану, као чланови стручног штаба. Обојица су некада били истакнути играчи црно-белих, а касније су били у на челним функцијама у клубу из Хумске. Пред њима су сада нови изазови, а исти циљеви. Вратити црно-беле на победнички и шампионски колосек...



Синоћ у цивилу, у ложи на западној трибини, а јутрос у природном окружењу, на терену Спортског центра „Земунело“. Мандат Зорана Бате Мирковића званично је почео првим тренингом у улози шефа струке Партизана.

Наследник Мирослава Ђукића није могао да води екипу против лучанске Младости (0:0), али је од данас почео да је спрема за свој деби на клупи, у четвртак вече, на гостовању данском Нордсјиланду у оквиру првог меча трећег кола квалификација за Лигу Европе (19.45, Спортклуб 1). Популарни Бата је деловао насмејао на тренингу, донео је нову енергију, а имаће и нове сараднике, пошто је у асистенте промовисао Гордана Петрића и Страхињу Пандуровића, с тим да су, у односу на претходни стручни штаб, ту ту и даље Жарко Лазетић и Бранко Мирјачић као тренери, Немања Јовшић задужен за рад са голманима, односно Миша Филиповић и Александар Томић као стручњаци за кондициону припрему.

Осим повређеног Зорана Бамбија Тошића (следи му двоипомесечна пауза због операције менискуса) и Сејдубе Суме (тренирао, међутим, нема право да игра у Данској због искључења против Тракаија), Мирковић може да рачуна на све играче. Међу њима и Немању Николића који се после повреде колена на премијери у Никшићу вратио тренинзима, радио је са екипом и очекује се на терену можда већ у четвртак. Покушаће аквизиција из суботичког Спартака да реши проблем неефикасности, па можда баш он постигне гол у гостима, по правилу од непроцењиве важности у европским двомечима.

На терену је после лакше повреде и леви бек Златан Шеховић, као и новајлија из сарајевског Жељезничара Горан Закарић, који би требало да буде регистрован за меч са Нордсјиландом.

Занимљиво, у исто време кад и црно-бели, тренирали су на суседном терену фудбалери Телеоптика, а са њима два добро позната лица. Искусни штопер Марко Јовановић и десни бек Александар Миљковић, обојица у потрази за новим срединама одржавају форму у „Земунелу.“

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар