Звезда лиценцирала Симића, нападач у магли!

Познат списак играча на које ће Владан Милојевић рачунати за двомеч против Спартака из Трнаве.

Фудбал 06.08.2018 | 14:45
Звезда лиценцирала Симића, нападач у магли!
Само два минута требало је Вељку Симићу да постигне дебитантски погодак за Црвену звезду, а само неколико дана да се нађе у конкуренцији за европски деби.

После успешног представљања против Вождовца (2:1), повратник у клуб из којег је отишао као омладинац нашао се и на списку играча пријављених за двомеч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Спартака из Трнаве.

Подсетимо, прва утакмица игра се у уторак од 20.30 у Београду, а реванш је недељу дана касније, 14. августа, у Словачкој (такође од 20.30).

Поред Симића, на списку црвено-белих налази се још 28 имена. Међу њима је и Рашид Сумаила, штопер из Гане који је такође дебитовао у суботу против "змајева".

Ево и комплетног списка пријављених фудбалера Црвене звезде за дуеле са Спартаком из Трнаве:

голмани: Милан Борјан, Зоран Поповић, Немања Супић, Александар Станковић,

одбрамбени играчи: Вујадин Савић, Милан Родић, Филип Стојковић, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Марко Гобељић, Алекса Терзић, Рашид Сумаила, Страхиња Ераковић, 

играчи средине терена: Бранко Јовичић, Ненад Крстичић, Немања Радоњић, Лоренцо Ебисилио, Немања Милић, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Дејан Мелег, Вељко Симић, Душан Јованчић, Милан Јевтовић, Ненад Милијаш, Стефан Цветковић,

нападачи: Никола Стојиљковић, Дејан Јовељић, Милан Павков.

Очекивало се да би Црвена звезда до овог кола могла да ангажује још једног нападача, међутим, то се није догодило. Помињала су се многа имена, појединци попут Ричмонда Боаћија, Аргентинца Густава Бланка Лешчука и Шпанца Педра Переза Кондеа били су практично пред промоцијом, али ниједан од тих трансфера није реализован. 

Последње име које се појавило у медијима је Португалац Томане, члан Тонделе, али је по најновијим информацијама и он "отпао". Наводно, његов тренутни клуб тражи више новца него што је Звезда спремна да понуди.

Извесно је да ће црвено-бели Словаке напасти са постојећим кадром, а за даље доста тога зависи од резултата, као и данашњег жреба... Више пута су са "Маракане" истицали да неће доводити нападача, "само да би довели".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар