Zvezda licencirala Simića, napadač u magli!

Poznat spisak igrača na koje će Vladan Milojević računati za dvomeč protiv Spartaka iz Trnave.

Fudbal 06.08.2018 | 14:45
Zvezda licencirala Simića, napadač u magli!
Samo dva minuta trebalo je Veljku Simiću da postigne debitantski pogodak za Crvenu zvezdu, a samo nekoliko dana da se nađe u konkurenciji za evropski debi.

Posle uspešnog predstavljanja protiv Voždovca (2:1), povratnik u klub iz kojeg je otišao kao omladinac našao se i na spisku igrača prijavljenih za dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave.

Podsetimo, prva utakmica igra se u utorak od 20.30 u Beogradu, a revanš je nedelju dana kasnije, 14. avgusta, u Slovačkoj (takođe od 20.30).

Pored Simića, na spisku crveno-belih nalazi se još 28 imena. Među njima je i Rašid Sumaila, štoper iz Gane koji je takođe debitovao u subotu protiv "zmajeva".

Evo i kompletnog spiska prijavljenih fudbalera Crvene zvezde za duele sa Spartakom iz Trnave:

golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković,

odbrambeni igrači: Vujadin Savić, Milan Rodić, Filip Stojković, Miloš Degenek, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Aleksa Terzić, Rašid Sumaila, Strahinja Eraković, 

igrači sredine terena: Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Nemanja Radonjić, Lorenco Ebisilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Dejan Meleg, Veljko Simić, Dušan Jovančić, Milan Jevtović, Nenad Milijaš, Stefan Cvetković,

napadači: Nikola Stojiljković, Dejan Joveljić, Milan Pavkov.

Očekivalo se da bi Crvena zvezda do ovog kola mogla da angažuje još jednog napadača, međutim, to se nije dogodilo. Pominjala su se mnoga imena, pojedinci poput Ričmonda Boaćija, Argentinca Gustava Blanka Leščuka i Španca Pedra Pereza Kondea bili su praktično pred promocijom, ali nijedan od tih transfera nije realizovan. 

Poslednje ime koje se pojavilo u medijima je Portugalac Tomane, član Tondele, ali je po najnovijim informacijama i on "otpao". Navodno, njegov trenutni klub traži više novca nego što je Zvezda spremna da ponudi.

Izvesno je da će crveno-beli Slovake napasti sa postojećim kadrom, a za dalje dosta toga zavisi od rezultata, kao i današnjeg žreba... Više puta su sa "Marakane" isticali da neće dovoditi napadača, "samo da bi doveli".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar