Жријеб за плеј-оф Лиге шампиона...

Динамо Загреб би могао у Швајцарску, Николићев Видеотон иде на Селтик! Победник дуела Бенфика-Фенербахче играће против бољег између ПАОК-а и Спартака из Москве.

Фудбал 06.08.2018 | 13:30
Жријеб за плеј-оф Лиге шампиона...
Као што смо и навикли, куглице у Ниону су рекле своје и поставиле пут на крају ког ће шест тимова изборити пласман у групну фазу Лиге шампиона. Шампион Србије Црвена звезда, уколико прође Спартак Трнаву у трећем колу, играће против бољег из дуела Салцбург - Шкендија.

То је свакако пар који највише интересује љубитеље фудбала у нашој земљи, али поред тог пара извучени су и преосталих пет могућих судара који ће одлучити путнике у Лигу шампиона.

ПСВ Ајндховен ће играти против бољег из дуела Карабаг - БАТЕ Борисов, док ће Динамо из Загреба, уколико прође казахстанску Астану, играти против Јанг Бојса. Видеотон који води српски тренер Марко Николић ће игратио против бољег из дуела Селтик - АЕК. Наравно, мађарски тим прво мора да прође пре тога шведски Малме.

У стази нешампиона имамо интересантне сударе. Победник дуела Бенфика-Фенербахче играће против бољег између ПАОК-а и Спартака из Москве, док ће Ајакс Душана Тадића, уколико победи Стандард из Лијежа, укрстити копље с победником двомеча Славија Праг - Динамо Кијев.

Први мечеви играју се 21. августа, а реванши недељу дана касније.

ПАРОВИ ПЛЕЈ-ОФА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

Црвена звезда/Спартак Трнава - Салцбург/Шкендија
Карабаг/БАТЕ Борисов - ПСВ
Јанг Бојс - Астана/Динамо Загреб
Малме/Видеотон - Селтик/АЕК
Бенфика/Фенербахче - ПАОК/Спартак Москва
Стандард Лијеж/Ајакс - Славија Праг/Динамо Кијев

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар