Žrijeb za plej-of Lige šampiona...

Dinamo Zagreb bi mogao u Švajcarsku, Nikolićev Videoton ide na Seltik! Pobednik duela Benfika-Fenerbahče igraće protiv boljeg između PAOK-a i Spartaka iz Moskve.

Fudbal 06.08.2018 | 13:30
Žrijeb za plej-of Lige šampiona...
Kao što smo i navikli, kuglice u Nionu su rekle svoje i postavile put na kraju kog će šest timova izboriti plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Šampion Srbije Crvena zvezda, ukoliko prođe Spartak Trnavu u trećem kolu, igraće protiv boljeg iz duela Salcburg - Škendija.

To je svakako par koji najviše interesuje ljubitelje fudbala u našoj zemlji, ali pored tog para izvučeni su i preostalih pet mogućih sudara koji će odlučiti putnike u Ligu šampiona.

PSV Ajndhoven će igrati protiv boljeg iz duela Karabag - BATE Borisov, dok će Dinamo iz Zagreba, ukoliko prođe kazahstansku Astanu, igrati protiv Jang Bojsa. Videoton koji vodi srpski trener Marko Nikolić će igratio protiv boljeg iz duela Seltik - AEK. Naravno, mađarski tim prvo mora da prođe pre toga švedski Malme.

U stazi nešampiona imamo interesantne sudare. Pobednik duela Benfika-Fenerbahče igraće protiv boljeg između PAOK-a i Spartaka iz Moskve, dok će Ajaks Dušana Tadića, ukoliko pobedi Standard iz Liježa, ukrstiti koplje s pobednikom dvomeča Slavija Prag - Dinamo Kijev.

Prvi mečevi igraju se 21. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

PAROVI PLEJ-OFA ZA LIGU ŠAMPIONA

Crvena zvezda/Spartak Trnava - Salcburg/Škendija
Karabag/BATE Borisov - PSV
Jang Bojs - Astana/Dinamo Zagreb
Malme/Videoton - Seltik/AEK
Benfika/Fenerbahče - PAOK/Spartak Moskva
Standard Lijež/Ajaks - Slavija Prag/Dinamo Kijev

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar