Мурињо: Биће тешка сезона ако се не појачамо!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо најавио је тешку сезону уколико клуб не доведе појачања.

Фудбал 07.08.2018 | 18:00
Мурињо: Биће тешка сезона ако се не појачамо!
Прелазни рок у Енглеској завршава се већ 9. августа у 18 часова, дан пре почетка Премијер лиге када Јунајтед дочекује Лестер.

Мурињо је ово изјавио након минималног пораза од Бајерна у генералној проби сезоне, а после неубедљивих наступа у САД где су "Црвени ђаволи" ремизирали са Америком и Сан Хозеом, победили Милан на пенале, доживели дебакл од Ливерпула (4:1), те савладали Реал Мадрид (2:1).

"Мој директор зна шта желим и и даље имам неколико дана и чекам да видим шта ће се догодити. Други клубови који су нам конкуренција су веома снажни и већ имају сјајне тимове. Или масивно улажу као Ливерпул, који купује све и свакога. Ако ми не побољшамо наш тим, биће тешка сезона", рекао је Мурињо. 

Јунајтед је овог лета довео тројицу играча – везисту Фреда (Бразил) из украјинског Шахтјора за 60 милиона евра, дефанзивца Диога Далота (Португал) из Порта са 22 милиона, те искусног голмана Лија Грента (Стоук) за 1,7 милиона. 

У међувремену, очекује се да Јунајтед доведе још бар једно појачање, штопера, а спекулише се о неколико имена међу којима су откровење Енглеске са СП Хери Мегвајер (Лестер Сити), потом Колумбијац Јери Мина (Барселона), Џером Боатенг (Бајерн), Тоби Алдервирелд (Тотенхем), а наводно Мурињо жели и Челсијевог крилног нападача Вилијана, кога "плавци" нису пустили у Барселону.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар