Murinjo: Biće teška sezona ako se ne pojačamo!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo najavio je tešku sezonu ukoliko klub ne dovede pojačanja.

Fudbal 07.08.2018 | 18:00
Murinjo: Biće teška sezona ako se ne pojačamo!
Prelazni rok u Engleskoj završava se već 9. avgusta u 18 časova, dan pre početka Premijer lige kada Junajted dočekuje Lester.

Murinjo je ovo izjavio nakon minimalnog poraza od Bajerna u generalnoj probi sezone, a posle neubedljivih nastupa u SAD gde su "Crveni đavoli" remizirali sa Amerikom i San Hozeom, pobedili Milan na penale, doživeli debakl od Liverpula (4:1), te savladali Real Madrid (2:1).

"Moj direktor zna šta želim i i dalje imam nekoliko dana i čekam da vidim šta će se dogoditi. Drugi klubovi koji su nam konkurencija su veoma snažni i već imaju sjajne timove. Ili masivno ulažu kao Liverpul, koji kupuje sve i svakoga. Ako mi ne poboljšamo naš tim, biće teška sezona", rekao je Murinjo. 

Junajted je ovog leta doveo trojicu igrača – vezistu Freda (Brazil) iz ukrajinskog Šahtjora za 60 miliona evra, defanzivca Dioga Dalota (Portugal) iz Porta sa 22 miliona, te iskusnog golmana Lija Grenta (Stouk) za 1,7 miliona. 

U međuvremenu, očekuje se da Junajted dovede još bar jedno pojačanje, štopera, a spekuliše se o nekoliko imena među kojima su otkrovenje Engleske sa SP Heri Megvajer (Lester Siti), potom Kolumbijac Jeri Mina (Barselona), Džerom Boateng (Bajern), Tobi Aldervireld (Totenhem), a navodno Murinjo želi i Čelsijevog krilnog napadača Vilijana, koga "plavci" nisu pustili u Barselonu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar