Аудијем ударио дјецу на бициклу

У саобраћајној несрећи која се догодила на раскрсници магистралног пута Бањалука – Клашнице и Суботичке улице повријеђено је двоје дјеце и то седамнаестогодишњаци С. Г. и И. С.

Република Српска 06.08.2018 | 10:06
Аудијем ударио дјецу на бициклу
Увиђајем је утврђено да је дјецу аутомобилом “ауди Q7” ударио Момчило Поповић (60) из Лакташа.

Повријеђенима је помоћ указана у УКЦ Републике Српске, а полиција је у присуству дежурног тужиоца обавила увиђај.

(Српскаинфо)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Мићо

06.08.2018 08:37

Некад објаве име, а некад не објаве. Ваљда зависи ко је у питању.Овај човјек изгледа није важан, па може његово име ићи. Мора да је поштен. Дјеци желим опоравак, а он нека одговара ако је крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кл

06.08.2018 13:16

Ни мање ни висе него Момо Поповиц кум Миле Додика...

Name

Глас за Мицу

06.08.2018 13:36

Момо Поповиц је власник Поптраде у Класницама и добар пријатељ Доде!!!Тако да знас информацију.

Name

Ре

06.08.2018 20:11

Не прицај глупости нити му је кум нити је у крвном сродству. Момо је један добар цовјек ко га зна зна да је тако, многима је помогао, а ти ако тако знас мому неби никада тако писао. Цовјек никада није јурцао са аутом увјек је возио лагано, нека се утврди ста је било. И нека свако за своју кривицу одговара.

Name

Дона

06.08.2018 09:01

,,Повезани транзит" на Обилицеву према Старцевици је недовршен и возачи са затамљеним стаклима развијају на тој дионици неконтролисане брзине. То је мјесто где су пјесаци прелазили у други дио на више устаљених мјеста која су била одредена стазама. Сада прелаз води у брину (бријег). Поред тога ситуација је слицна као кодпасареле Ииспред школе Бранко Радицевиц. Шта ће се догадати када деца крену у сколу? Молимо не градити онакву пасарелу, него лезеце полицајце на пар мјеста, иганицења поставити, као стазе поред. Посматрајуци ту возњу заиста ме је страх и било би то разумно ријесити пре него добијемо кобно упозорење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасарела

06.08.2018 10:49

Пасареле слузе да се преко њих предје а на да се претрцава цеста испод њих. Зато не и направљена ту да се дјеца заститите од возила и ста це лезеци ту када има пасарела. Прво се дјеца јз куце требају васпитати како се улица прелази а не као неки дан мајка води дјете за руку и прелазе поред пасареле и када се не дај бозе деси несреца сви це јој други бити криви а само она не.

Name

Ре Пасарела

06.08.2018 17:47

Па јел треба гледати како дјеца гину јер их родитељи нису васпитали? На зеленој поврсини која дијели саобрацајне траке треба поставити цијелом дузином ограду високу два метра. А пасарела није ни требала. За те паре се могла изградити скола на Старцевици тако да ниједно дијете не прелази транзит.

Name

Ре

06.08.2018 20:06

Па идруги људ требају прелазити транзит а не само дјеца. Направљена је пасарале да се ријеси тај проблем и то је требало ријесити проблем а због несавјесних људи овако писете. Ја зивим у Милоша Дујића улици па никада своје дијете нисам превео преко цесте мимо пјесачког или пасареле. Можда би некада сам и пресао али сањом никада нека науци док је мала куда треба ици. А то је нека култура у сабрацају а наравно и пјесаци требају да постују прописе као и возаци.

Name

Доста Висе

06.08.2018 12:56

Под хитно увести закон,да за овакве слуцајеве одузети возацку трајно,а прије 30 године не дозвољавати балавцима сједати за волан. Возаце ухвацене у алкохолизираном стању затворити одмах на годину дана затвора. Ова земља је тотално откацена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.08.2018 20:12

Ма прави си ти мамлаз, тако писес а не знас ни ста је било ни тко је крив. Глупане један

Name

__________в_________

06.08.2018 14:49

Ово се назалост мозе десити свим нама није битно ко је,нетреба никог осудјивати,ту је полиција да утврди ко је крив Момо Поповиц је један диван господин,који је помогао свима око себе кад су биле поплаве и било ста да је требало од је лицно дао.(ако невјерујете питајте мјестане Великог Бласка и Класница) А то сто писете да је он кум додику је циста лаз,нема потребе да прицате несто сто незнате....

ОДГОВОРИТЕ