Audijem udario djecu na biciklu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici magistralnog puta Banjaluka – Klašnice i Subotičke ulice povrijeđeno je dvoje djece i to sedamnaestogodišnjaci S. G. i I. S.

Republika Srpska 06.08.2018 | 10:06
Audijem udario djecu na biciklu
Uviđajem je utvrđeno da je djecu automobilom “audi Q7” udario Momčilo Popović (60) iz Laktaša.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u UKC Republike Srpske, a policija je u prisustvu dežurnog tužioca obavila uviđaj.

(Srpskainfo)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Mićo

06.08.2018 08:37

Nekad objave ime, a nekad ne objave. Valjda zavisi ko je u pitanju.Ovaj čovjek izgleda nije važan, pa može njegovo ime ići. Mora da je pošten. Djeci želim oporavak, a on neka odgovara ako je kriv.

ODGOVORITE
Name

kl

06.08.2018 13:16

Ni manje ni vise nego Momo Popovic kum Mile Dodika...

Name

Glas za Micu

06.08.2018 13:36

Momo Popovic je vlasnik Poptrade u Klasnicama i dobar prijatelj Dode!!!Tako da znas informaciju.

Name

Re

06.08.2018 20:11

Ne pricaj gluposti niti mu je kum niti je u krvnom srodstvu. Momo je jedan dobar covjek ko ga zna zna da je tako, mnogima je pomogao, a ti ako tako znas momu nebi nikada tako pisao. Covjek nikada nije jurcao sa autom uvjek je vozio lagano, neka se utvrdi sta je bilo. I neka svako za svoju krivicu odgovara.

Name

Dona

06.08.2018 09:01

,,Povezani tranzit" na Obilicevu prema Starcevici je nedovršen i vozači sa zatamljenim staklima razvijaju na toj dionici nekontrolisane brzine. To je mjesto gde su pjesaci prelazili u drugi dio na više ustaljenih mjesta koja su bila odredena stazama. Sada prelaz vodi u brinu (brijeg). Pored toga situacija je slicna kao kodpasarele Iispred škole Branko Radicevic. Šta će se dogadati kada deca krenu u skolu? Molimo ne graditi onakvu pasarelu, nego lezece policajce na par mjesta, iganicenja postaviti, kao staze pored. Posmatrajuci tu voznju zaista me je strah i bilo bi to razumno rijesiti pre nego dobijemo kobno upozorenje.

ODGOVORITE
Name

Pasarela

06.08.2018 10:49

Pasarele sluze da se preko njih predje a na da se pretrcava cesta ispod njih. Zato ne i napravljena tu da se djeca zastitite od vozila i sta ce lezeci tu kada ima pasarela. Prvo se djeca jz kuce trebaju vaspitati kako se ulica prelazi a ne kao neki dan majka vodi djete za ruku i prelaze pored pasarele i kada se ne daj boze desi nesreca svi ce joj drugi biti krivi a samo ona ne.

Name

Re Pasarela

06.08.2018 17:47

Pa jel treba gledati kako djeca ginu jer ih roditelji nisu vaspitali? Na zelenoj povrsini koja dijeli saobracajne trake treba postaviti cijelom duzinom ogradu visoku dva metra. A pasarela nije ni trebala. Za te pare se mogla izgraditi skola na Starcevici tako da nijedno dijete ne prelazi tranzit.

Name

Re

06.08.2018 20:06

Pa idrugi ljud trebaju prelaziti tranzit a ne samo djeca. Napravljena je pasarale da se rijesi taj problem i to je trebalo rijesiti problem a zbog nesavjesnih ljudi ovako pisete. Ja zivim u Miloša Dujića ulici pa nikada svoje dijete nisam preveo preko ceste mimo pjesačkog ili pasarele. Možda bi nekada sam i presao ali sanjom nikada neka nauci dok je mala kuda treba ici. A to je neka kultura u sabracaju a naravno i pjesaci trebaju da postuju propise kao i vozaci.

Name

Dosta Vise

06.08.2018 12:56

Pod hitno uvesti zakon,da za ovakve slucajeve oduzeti vozacku trajno,a prije 30 godine ne dozvoljavati balavcima sjedati za volan. Vozace uhvacene u alkoholiziranom stanju zatvoriti odmah na godinu dana zatvora. Ova zemlja je totalno otkacena.

ODGOVORITE
Name

Re

06.08.2018 20:12

Ma pravi si ti mamlaz, tako pises a ne znas ni sta je bilo ni tko je kriv. Glupane jedan

Name

__________v_________

06.08.2018 14:49

Ovo se nazalost moze desiti svim nama nije bitno ko je,netreba nikog osudjivati,tu je policija da utvrdi ko je kriv Momo Popovic je jedan divan gospodin,koji je pomogao svima oko sebe kad su bile poplave i bilo sta da je trebalo od je licno dao.(ako nevjerujete pitajte mjestane Velikog Blaska i Klasnica) A to sto pisete da je on kum dodiku je cista laz,nema potrebe da pricate nesto sto neznate....

ODGOVORITE