Костићев кец из рукава - Ајнтрахт!

Све завршава Рамадани! Познати менаџер финишира трансфер Анта Ребића, па би у том случају Костић дошао као његова замена у Франкфурт.

Фудбал 08.08.2018 | 12:45
Костићев кец из рукава - Ајнтрахт!
Волфзбург је желео Филипа Костића, али се није договорио са Хамбургером, који захтева 8.000.000 евра за продају српског репрезентативца, па су преговори пропали.

Ипак, Билд пише да Србин не жели да игра у другој лиги ове сезоне, па је стога ангажовао своје агенте у потрази за новом средином, а кључну улогу би могао да одигра добро познати менаџер на овим просторима Фали Рамадани.

Спекулише се да Костић и Рамадани играју на карту звану Ајнтрахт из Франкфурта. Хрватском репрезентативцу управо Рамадани уговара трансфер у неки од великих европских клубова, а на његово место би могао да дође баш Костић, као наследник.

Протеклих дана се причало и о томе да је Ребић договорио прелазак у Севиљу, али су у игри још увек неки енглески клубови. С обзиром на то да се прелазни рок у Премијер лиги затвара у четвртак, све би могло да буде познато већ кроз неколико дана.

Комплетну ситуацију пажљиво прати и тренер ХСВ-а Кристијан Тиц, који би желео да рачуна на Костића већ у недељу против Сандхаузена.

Са друге стране, Костић жели да оде, али је уговором везан до 2021. године и мораће да га испоштује уколико не пронађе нови клуб. Такође, и у интересу ХСВ-а је да га прода, с обзиром да ће у Цвајти годишње зарађивати чак 1.700.000 евра.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар