Kostićev kec iz rukava - Ajntraht!

Sve završava Ramadani! Poznati menadžer finišira transfer Anta Rebića, pa bi u tom slučaju Kostić došao kao njegova zamena u Frankfurt.

Fudbal 08.08.2018 | 12:45
Kostićev kec iz rukava - Ajntraht!
Volfzburg je želeo Filipa Kostića, ali se nije dogovorio sa Hamburgerom, koji zahteva 8.000.000 evra za prodaju srpskog reprezentativca, pa su pregovori propali.

Ipak, Bild piše da Srbin ne želi da igra u drugoj ligi ove sezone, pa je stoga angažovao svoje agente u potrazi za novom sredinom, a ključnu ulogu bi mogao da odigra dobro poznati menadžer na ovim prostorima Fali Ramadani.

Spekuliše se da Kostić i Ramadani igraju na kartu zvanu Ajntraht iz Frankfurta. Hrvatskom reprezentativcu upravo Ramadani ugovara transfer u neki od velikih evropskih klubova, a na njegovo mesto bi mogao da dođe baš Kostić, kao naslednik.

Proteklih dana se pričalo i o tome da je Rebić dogovorio prelazak u Sevilju, ali su u igri još uvek neki engleski klubovi. S obzirom na to da se prelazni rok u Premijer ligi zatvara u četvrtak, sve bi moglo da bude poznato već kroz nekoliko dana.

Kompletnu situaciju pažljivo prati i trener HSV-a Kristijan Tic, koji bi želeo da računa na Kostića već u nedelju protiv Sandhauzena.

Sa druge strane, Kostić želi da ode, ali je ugovorom vezan do 2021. godine i moraće da ga ispoštuje ukoliko ne pronađe novi klub. Takođe, i u interesu HSV-a je da ga proda, s obzirom da će u Cvajti godišnje zarađivati čak 1.700.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar