Бајерн мљео Јунајтед у бункеру за пријатељски меч?!

Мурињо моли: Дајте нам Боатенга! На крају 1:0, али могло је да буде и много више.

Фудбал 05.08.2018 | 22:55
Бајерн мљео Јунајтед у бункеру за пријатељски меч?!
Вечити оптимисти приметиће да одбрана и није била толико лоша. Али није ни то толико чудно ако знамо да је Жозе Мурињо у пријатељском мечу Манчестер јунајтеда и Бајерна сазидао бункер испред гола Давида Де Хее. И било би у реду да је то био план, али утисак је да Јунајтед једноставно није имао избор. Баварци су га просто држали под контролом и могли су и до много убедљивије победе од коначних 1:0.

Тај један гол је после центаршута Тијага Алкантаре у 59. минуте постигао Хави Мартинез, па је Мурињомогао да још једном види да му се штопери баш и не постављају савршено. Уверени смо ипак да је то знао и од раније, али је ову данашњу утакмицу на Алијанц арени – пише управо немачки Билд – искористио да управу немачког гиганта упита: колико пара за Џерома Боатенга?

Није међутим последња линија оно једини што је данас било проблематично. Напротив, офанзивна је била још гора. У појединим тренуцима, нису били баш тако кракти, Јунајтед се мучио са изношењем лопте на противничку половину терена.

Алексис Санчез – ништа. Бајерн је био апсолутно доминантан, па је у једном тренутку камера немачке телевизије ухватила Муриња како седи на клупи и држи се за главу. Стресна недеља пред њим. Последњи дани прелазног рока. А Јунајтед делује као да му треба свежа крв.

БАЈЕРН - МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД 1:0 (0:0)
/Мартинез 59/

Бајерн (4-2-3-1): Нојер – Кимих (од 72’ Руди), Зуле, Хумелс (од 46’ Боатенг), Алаба (од 56’ Бернат) – Мартинез, Алкантара (од 60’ Рафиња) – Робен, Милер (од 46’ ЛевандовскИ), Рибери (од 46’ Горецка) –Гнабри (од 60’ Коман).

Манчестер јунајтед (4-3-3): Де Хеа (од 78’ Грант) – Дармијан (од 65’ Џонс), Баји (од 51’ Смолинг), Линделеф (од 78’ Туанзебе), Шо (од 78’ Мичел) – Ерера (од 82’ Гарнер), Переира, Фред (од 79’ Чонг) – Хуан Мата (од 65’ Мектомини), Рашфорд (од 65’ Фосу-Менса), Алексис Санчез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар