Bajern mljeo Junajted u bunkeru za prijateljski meč?!

Murinjo moli: Dajte nam Boatenga! Na kraju 1:0, ali moglo je da bude i mnogo više.

Fudbal 05.08.2018 | 22:55
Bajern mljeo Junajted u bunkeru za prijateljski meč?!
Večiti optimisti primetiće da odbrana i nije bila toliko loša. Ali nije ni to toliko čudno ako znamo da je Žoze Murinjo u prijateljskom meču Mančester junajteda i Bajerna sazidao bunker ispred gola Davida De Hee. I bilo bi u redu da je to bio plan, ali utisak je da Junajted jednostavno nije imao izbor. Bavarci su ga prosto držali pod kontrolom i mogli su i do mnogo ubedljivije pobede od konačnih 1:0.

Taj jedan gol je posle centaršuta Tijaga Alkantare u 59. minute postigao Havi Martinez, pa je Murinjomogao da još jednom vidi da mu se štoperi baš i ne postavljaju savršeno. Uvereni smo ipak da je to znao i od ranije, ali je ovu današnju utakmicu na Alijanc areni – piše upravo nemački Bild – iskoristio da upravu nemačkog giganta upita: koliko para za Džeroma Boatenga?

Nije međutim poslednja linija ono jedini što je danas bilo problematično. Naprotiv, ofanzivna je bila još gora. U pojedinim trenucima, nisu bili baš tako krakti, Junajted se mučio sa iznošenjem lopte na protivničku polovinu terena.

Aleksis Sančez – ništa. Bajern je bio apsolutno dominantan, pa je u jednom trenutku kamera nemačke televizije uhvatila Murinja kako sedi na klupi i drži se za glavu. Stresna nedelja pred njim. Poslednji dani prelaznog roka. A Junajted deluje kao da mu treba sveža krv.

BAJERN - MANČESTER JUNAJTED 1:0 (0:0)
/Martinez 59/

Bajern (4-2-3-1): Nojer – Kimih (od 72’ Rudi), Zule, Humels (od 46’ Boateng), Alaba (od 56’ Bernat) – Martinez, Alkantara (od 60’ Rafinja) – Roben, Miler (od 46’ LevandovskI), Riberi (od 46’ Gorecka) –Gnabri (od 60’ Koman).

Mančester junajted (4-3-3): De Hea (od 78’ Grant) – Darmijan (od 65’ Džons), Baji (od 51’ Smoling), Lindelef (od 78’ Tuanzebe), Šo (od 78’ Mičel) – Erera (od 82’ Garner), Pereira, Fred (od 79’ Čong) – Huan Mata (od 65’ Mektomini), Rašford (od 65’ Fosu-Mensa), Aleksis Sančez.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar