Јунајтед опет извисио: Џери Мина у Евертону!

Карамеле ангажовале још једног фудбалера Барселоне.

Фудбал 06.08.2018 | 11:00
Јунајтед опет извисио: Џери Мина у Евертону!
Још једна Јунајтедова потера за појачањем није окончана куповином. Џери Мина ће потписати за Евертон, а Барселони ће на име обештећења за колумбијског дефанзивца припасти 32.000.000 евра.

Каталонски Спорт пише да ће посао бити озваничен у јутарњим часовима, али су два клуба склопила договор, па је тако извисио Манчестер јунајтед, којем је сада прилично сужен простор за куповину централног дефанзивца.

Црвени ђаволи су од преговора наводно одустали јер је досадашњи играч Барселоне преко свог менаџера навдодно тражио изузетно висока примања, што клуб са Олд Трафорда није желео да прихвати, већ се одлучио за алтернативна решења.

То су у овом тренутку само искусни првотимац Тотенхема Тоби Алдервајрелд и енглески репрезентативац из Лестера Хари Мегвајер.

У сваком случају, Евертон је добио битку Мину, који ће већ колико сутра ставити параф на петогодишњи уговор са Карамелама.

Евертон је у досадашњем току прелазног рока већ потрошио скоро 60.000.000 евра на ангажовање Бразилца Ришарлисона и левог бека Барселоне Луке Диња.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар