Junajted opet izvisio: Džeri Mina u Evertonu!

Karamele angažovale još jednog fudbalera Barselone.

Fudbal 06.08.2018 | 11:00
Junajted opet izvisio: Džeri Mina u Evertonu!
Još jedna Junajtedova potera za pojačanjem nije okončana kupovinom. Džeri Mina će potpisati za Everton, a Barseloni će na ime obeštećenja za kolumbijskog defanzivca pripasti 32.000.000 evra.

Katalonski Sport piše da će posao biti ozvaničen u jutarnjim časovima, ali su dva kluba sklopila dogovor, pa je tako izvisio Mančester junajted, kojem je sada prilično sužen prostor za kupovinu centralnog defanzivca.

Crveni đavoli su od pregovora navodno odustali jer je dosadašnji igrač Barselone preko svog menadžera navdodno tražio izuzetno visoka primanja, što klub sa Old Traforda nije želeo da prihvati, već se odlučio za alternativna rešenja.

To su u ovom trenutku samo iskusni prvotimac Totenhema Tobi Aldervajreld i engleski reprezentativac iz Lestera Hari Megvajer.

U svakom slučaju, Everton je dobio bitku Minu, koji će već koliko sutra staviti paraf na petogodišnji ugovor sa Karamelama.

Everton je u dosadašnjem toku prelaznog roka već potrošio skoro 60.000.000 evra na angažovanje Brazilca Rišarlisona i levog beka Barselone Luke Dinja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar