Суперталенат кога су уништиле повреде!

Емболо у Русији?! Врло је близу. . .

Фудбал 07.08.2018 | 08:00
Суперталенат кога су уништиле повреде!
Својевремено је био један од најтраженијих играча Европе. Имао је само 17 година и већ је био стандардан у Базеловом тиму. Манчестер јунајтед, Астон Вила, Борусија Дортмунд, РБ Лајпциг... Сви су они опседали канцеларије швајцарског клуба. Волфзбург је нудио 27.000.000 евра. Али Брил Емболо је хтео само у Шалке. Проценио је – и деловало је тада заиста тако – да ће у Гелзенкирхену имати најбоље услове да се развија.

Али онда та проклета повреда. Таман што је ухватио ритам. Одиграо је седам лигашких утакмица, у последње три је од првог минута предводио Шалкеов напад. Лом фибуле. Па фрактура на скочном зглобу. Од октобра 2016. до августа 2017. Дуго је трајао Емболов опоравак. И кад се вратио није то више био исти играч.

Зато би сада могао да напусти Шалке како би пронашао минуте. Из Русије стиже занимљива вест: менаџерЕрдин Шаћири открио је да је Емболо на прагу Локомотиве.

“Није баш 100 одсто договорено, али клуб се јесте договорио са играчем. Сада треба и са Шалкеом да пронађе заједнички језик. Ако све буде како треба већ почетком недеље Емболо иде на прегледе у Москву“.

Француски медији додају да је и Шалке већ дао зелено светло за одлазак сада 21-годишњег нападача. Није имао среће овај дечко.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар