Supertalenat koga su uništile povrede!

Embolo u Rusiji?! Vrlo je blizu. . .

Fudbal 07.08.2018 | 08:00
Supertalenat koga su uništile povrede!
Svojevremeno je bio jedan od najtraženijih igrača Evrope. Imao je samo 17 godina i već je bio standardan u Bazelovom timu. Mančester junajted, Aston Vila, Borusija Dortmund, RB Lajpcig... Svi su oni opsedali kancelarije švajcarskog kluba. Volfzburg je nudio 27.000.000 evra. Ali Bril Embolo je hteo samo u Šalke. Procenio je – i delovalo je tada zaista tako – da će u Gelzenkirhenu imati najbolje uslove da se razvija.

Ali onda ta prokleta povreda. Taman što je uhvatio ritam. Odigrao je sedam ligaških utakmica, u poslednje tri je od prvog minuta predvodio Šalkeov napad. Lom fibule. Pa fraktura na skočnom zglobu. Od oktobra 2016. do avgusta 2017. Dugo je trajao Embolov oporavak. I kad se vratio nije to više bio isti igrač.

Zato bi sada mogao da napusti Šalke kako bi pronašao minute. Iz Rusije stiže zanimljiva vest: menadžerErdin Šaćiri otkrio je da je Embolo na pragu Lokomotive.

“Nije baš 100 odsto dogovoreno, ali klub se jeste dogovorio sa igračem. Sada treba i sa Šalkeom da pronađe zajednički jezik. Ako sve bude kako treba već početkom nedelje Embolo ide na preglede u Moskvu“.

Francuski mediji dodaju da je i Šalke već dao zeleno svetlo za odlazak sada 21-godišnjeg napadača. Nije imao sreće ovaj dečko.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar