"Доминик Тим ће бити први тенисер свијета!"

Аустријски фудбалер Марко Арнаутовић верује да ће његов сународник Доминик Тим у једном тренутку постати први тенисер света.

Тенис 07.08.2018 | 12:30
"Доминик Тим ће бити први тенисер свијета!"
Арнаутовић, који је рођен у Србији али наступа за Аустрију, похвалио је Тима за све што је урадио у досадашњем делу каријере.

Фудбалер који тренутно наступа за Вест Хем је далеко од слабо квалитетног, али у каријери није досегао ниво на којем Тим, са само 24 године, наступа у свом спорту тенису.

"Доминик игра сјајно и још је млад. Урадио је неке фантастичне ствари, а сада је у најбољих десет на свету. Веома је добар и може још много тога, ако настави напорно да ради. Млад је и талентован и, ако настави да се бори, постаће први тенисер света", рекао јеАрнаутовић.

Тим, који је више пута рекао да воли да гледа и игра фудбал, био је усхићен што је упознао Марка Арнаутовића и изјавио како жели да једног дана тренира са првим тимом Аустрије.

Турнир на којем су се њих двојица сусрели је био онај у аустријском Кицбилу, где је Тим поражен већ у другој рунди од Мартина Клижана, Словака који је касније и освојио то такмичење.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар