"Dominik Tim će biti prvi teniser svijeta!"

Austrijski fudbaler Marko Arnautović veruje da će njegov sunarodnik Dominik Tim u jednom trenutku postati prvi teniser sveta.

Tenis 07.08.2018 | 12:30
"Dominik Tim će biti prvi teniser svijeta!"
Arnautović, koji je rođen u Srbiji ali nastupa za Austriju, pohvalio je Tima za sve što je uradio u dosadašnjem delu karijere.

Fudbaler koji trenutno nastupa za Vest Hem je daleko od slabo kvalitetnog, ali u karijeri nije dosegao nivo na kojem Tim, sa samo 24 godine, nastupa u svom sportu tenisu.

"Dominik igra sjajno i još je mlad. Uradio je neke fantastične stvari, a sada je u najboljih deset na svetu. Veoma je dobar i može još mnogo toga, ako nastavi naporno da radi. Mlad je i talentovan i, ako nastavi da se bori, postaće prvi teniser sveta", rekao jeArnautović.

Tim, koji je više puta rekao da voli da gleda i igra fudbal, bio je ushićen što je upoznao Marka Arnautovića i izjavio kako želi da jednog dana trenira sa prvim timom Austrije.

Turnir na kojem su se njih dvojica susreli je bio onaj u austrijskom Kicbilu, gde je Tim poražen već u drugoj rundi od Martina Kližana, Slovaka koji je kasnije i osvojio to takmičenje.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar